Samma för oss, kommer inte köpa deras falafel igen.Störde mig också på kryddningen!
Gillar också övriga grejer från anamma, kommer äta upp dessa men inte köpa hem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Samma för oss, kommer inte köpa deras falafel igen.Störde mig också på kryddningen!
Gillar också övriga grejer från anamma, kommer äta upp dessa men inte köpa hem.
Ja de gillar jag med!Jag köper alltid Findus Green Cousine falafel. Lite mosiga kanske, men himla goda!
Delvis kl
Vad tror ni om att lägga den på pizza..?
Det är ju aldrig gått med ruccola på pizza så jag förstår inte vad du förväntade digInte så god, inte värt det
Visa bifogad fil 72981
Det är ju aldrig gått med ruccola på pizza så jag förstår inte vad du förväntade dig
Jag gillar att baka bröd med havregryn. Paj (alltså till skalet)? Bars (kan man ju göra hur osöta man vill)? Fast jag anser att man aldrig kan få för många chokladbollarSå, vad kan jag göra av havregryn som inte är gröt eller chokladbollar? Gärna något matigt, inte sött, men jag får väl bita i det sura (söta?) äpplet om det innebär att jag blir av med grynen.
Jag har också massivt överskott av havregryn. Det enda jag förbrukar dem till är smulpajsdeg och havresoppa.Jag kör skafferirensning och är ändå imponerad över hur goda rätter jag får ihop. Mitt krydd-game har blivit riktigt bra Däremot har jag av någon anledning samlat på mig enorma mängder havregryn. Tror jag hela tiden trott att det varit slut hemma trots att jag har... Så, vad kan jag göra av havregryn som inte är gröt eller chokladbollar? Gärna något matigt, inte sött, men jag får väl bita i det sura (söta?) äpplet om det innebär att jag blir av med grynen.
Bröd, typ grötbröd eller bröd i långpanna. Vet dock inte hur det blir när man ska baka glutenfritt men borde finnas en del recept.Jag kör skafferirensning och är ändå imponerad över hur goda rätter jag får ihop. Mitt krydd-game har blivit riktigt bra Däremot har jag av någon anledning samlat på mig enorma mängder havregryn. Tror jag hela tiden trott att det varit slut hemma trots att jag har... Så, vad kan jag göra av havregryn som inte är gröt eller chokladbollar? Gärna något matigt, inte sött, men jag får väl bita i det sura (söta?) äpplet om det innebär att jag blir av med grynen.
Har googlat lite och bröd verkar inte så svårt, det ska jag testa. Paj var också smart! Bars har jag inte hittat recept på utan socker men fortsätter googla.Jag gillar att baka bröd med havregryn. Paj (alltså till skalet)? Bars (kan man ju göra hur osöta man vill)? Fast jag anser att man aldrig kan få för många chokladbollar
Mm, smulpaj! Är ju bärsäsong nu med Havresoppa känns spontant som ett vattnigare alternativ till grötJag har också massivt överskott av havregryn. Det enda jag förbrukar dem till är smulpajsdeg och havresoppa.
Brödbak är också bra (skålla eller lägg i blöt först) men varken det eller gröt har jag kunnat göra på länge nu.
En anledning att jag rensar är för att frysen är full med bär och jag behöver burkarna med havregryn till att lägga bär i Men bröd och granola känna som att det går åt en del till! Overnight oats använder en väl typ lika mycket som till gröt? Jag gillar gröt men det går ju vara åt ett par dl åt gången.Bröd, typ grötbröd eller bröd i långpanna. Vet dock inte hur det blir när man ska baka glutenfritt men borde finnas en del recept.
Overnight oats funkar med vanliga havregryn också.
Gör egen granola? Det är supergott och man kan ha i precis det man gillar (men lätt att bränna )
Det går att frysa in havregrynen också, för längre hållbarhet.
Ja nej overnight oats slukar ju inte havregryn direkt om du inte gör en sats till en skolklass typHar googlat lite och bröd verkar inte så svårt, det ska jag testa. Paj var också smart! Bars har jag inte hittat recept på utan socker men fortsätter googla.
Och vi pratar ca 8 kg havregryn. Jag tror inte jag skulle kunna äta så många chokladbollar på ett år ens
Mm, smulpaj! Är ju bärsäsong nu med Havresoppa känns spontant som ett vattnigare alternativ till gröt
En anledning att jag rensar är för att frysen är full med bär och jag behöver burkarna med havregryn till att lägga bär i Men bröd och granola känna som att det går åt en del till! Overnight oats använder en väl typ lika mycket som till gröt? Jag gillar gröt men det går ju vara åt ett par dl åt gången.
Alltså, jag skulle ju faktiskt kunna ge lite till hästarna. Men de är så tjocka nu i betestider Kanske gör jag hästgodis av dem! Det behöver jag ju inte förvara inne hos mig i alla fallJa nej overnight oats slukar ju inte havregryn direkt om du inte gör en sats till en skolklass typ
Du har inga djur som gillar havregryn eller känner någon med djur? Tänkte om du verkligen behöver bli av med grynen fort. Mina marsvin älskar havregryn exempelvis!
Det brukar väll ingå i massor av vegobiffar? Sen gillar ju jag stekt gröt, vet inte om du provat det. Jag tycker det smakar lite som pannkaka. Man kan såklart baka på det med, mixa det så det blir havremjöl och baka på det på det viset.Jag kör skafferirensning och är ändå imponerad över hur goda rätter jag får ihop. Mitt krydd-game har blivit riktigt bra Däremot har jag av någon anledning samlat på mig enorma mängder havregryn. Tror jag hela tiden trott att det varit slut hemma trots att jag har... Så, vad kan jag göra av havregryn som inte är gröt eller chokladbollar? Gärna något matigt, inte sött, men jag får väl bita i det sura (söta?) äpplet om det innebär att jag blir av med grynen.
Gör det? Jag har i och för sig inte gjort särskilt mycket vegobiffar men har aldrig sett det! Ska googla och kolla recept. Havremjöl har jag redan så det hjälper tyvärr inte så mkt. Ser framför mig en framtid där jag bara äter havrebröd till JulDet brukar väll ingå i massor av vegobiffar? Sen gillar ju jag stekt gröt, vet inte om du provat det. Jag tycker det smakar lite som pannkaka. Man kan såklart baka på det med, mixa det så det blir havremjöl och baka på det på det viset.