Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det gjorde vi på julledigheten. Jag bytte telefon och upptäckte när jag fixade bankid att det skulle gå ut 10/1.Jag har gjort en annan bunkring idag- sett till att ha en fräscht pass!
Det är bra! Jag själv ligger lite efter med viktiga papper-mappen som ska ligga i min krislåda.Jag har gjort en annan bunkring idag- sett till att ha en fräscht pass!
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/v...skadegorelse-boende-far-hamta-vatten-i-tankarJa det är ju en sak att fixa fram vatten till kanske ett ett par tusen personer om allt övrigt i samhället fungerar som det ska, det är en annan femma om det gäller flera hundratusen personer. Särskilt om det också är annat i samhället som krånglar, vilket inte alls är osannolikt i ett sådant scenario.
Ursäkta mig, och helt ovidkommande. Men, majonnäs? Jag ser inte hur majonnäs passar till någon enda av de övriga sakerna? (Eller är det för att det är energirikt och lätt att förvara, helt enkelt?)nudlar och massa asiatiska kryddor
Majonäs
Lufttorkad salami
Kikärtor mm på tetra
Pulversoppor eller konserver
Knäckebröd
Mjukost på tub
Torkad svamp
Havremjölk/ikaffe
Grytbas på konserv
Snabbris (sånt där typ tillagat, bättre nödmat än man tror
Couscous
Där skulle vi överleva en vecka.
Ursäkta mig, och helt ovidkommande. Men, majonnäs? Jag ser inte hur majonnäs passar till någon enda av de övriga sakerna? (Eller är det för att det är energirikt och lätt att förvara, helt enkelt?)
Ursäkta mig, och helt ovidkommande. Men, majonnäs? Jag ser inte hur majonnäs passar till någon enda av de övriga sakerna? (Eller är det för att det är energirikt och lätt att förvara, helt enkelt?)
Kan den? Olja och ägg?Oöppnad kan den förvaras i rumstemperatur. Kaloririkt och gott.
Plus ättika salt olja socker konserveringsmedel och vakuum förslutenKan den? Olja och ägg?
Aha tror inte jag sett det haha.Plus ättika salt olja socker konserveringsmedel och vakuum försluten
Alltså det är nog köpemajonäs som avses
Det är nog ganska vanligt i många hushåll och affärerAha tror inte jag sett det haha.
Ok. Ja det har diskuterats förut på forumet. Jag använder väldigt sällan färdigköpt saker när jag kan göra det själv. Särskilt nånting som tar 5 minuter i arbetstid.Det är nog ganska vanligt i många hushåll och affärer
Ramen med majonnäs?Mest för att jag är enormt förtjust i snabbramen
Som nummer två tycker jag det är helt ok på knäckebröd, bara jag får lite salt ovanpå.
Väldigt vanligt, https://www.facebook.com/reel/538813331986606Ramen med majonnäs?
Jag känner mest "stackars nudlar!" men each to their own.Väldigt vanligt, https://www.facebook.com/reel/538813331986606
Jag såg det sen. Jag hade ALDRIG kunnat gissa det, det känns totalt fel för mig. Om jag råkade laga ett sådant recept, hade jag tänkt att majonnäsen var ett misstag och hoppat över den.Väldigt vanligt, https://www.facebook.com/reel/538813331986606
Majonäs är ändå förhållandevis vanligt i japansk mat. De har ju sin egen dock smakat med soja och sesamolja.Jag såg det sen. Jag hade ALDRIG kunnat gissa det, det känns totalt fel för mig. Om jag råkade laga ett sådant recept, hade jag tänkt att majonnäsen var ett misstag och hoppat över den.
Jag är väl lite obildad, bara. Jag fick en liknande överraskning första gången jag såg sushi med majonnäs i. Fräschören försvinner ju.Majonäs är ändå förhållandevis vanligt i japansk mat. De har ju sin egen dock smakat med soja och sesamolja.
Ja det finns nog ingen annan matkultur som använder så mycket majonäs (eller kewpie som den ”japanska majonäsen”) kallas.Majonäs är ändå förhållandevis vanligt i japansk mat. De har ju sin egen dock smakat med soja och sesamolja.