Ååh, det är en av de saker jag verkligen, verkligen saknar som vegan.Idag blev det mjukglass med hasselnötsströssel. Nyttigt? Nej. Gott? Ojaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ååh, det är en av de saker jag verkligen, verkligen saknar som vegan.Idag blev det mjukglass med hasselnötsströssel. Nyttigt? Nej. Gott? Ojaa
Finns vegansk mjukglass.Ååh, det är en av de saker jag verkligen, verkligen saknar som vegan.
Näää, vadå, att köpa hem eller på något speciellt ställe? Hade ju varit underbart alltså.Finns vegansk mjukglass.
Har även läst tips om att köra vegansk vaniljglass i mixer för att få mjukglasskonsistens.
Vi har köpt en elgrill! Hittade en begagnad weber på blocket som passar oss perfekt.
Grillade spett med zucchini och champinjoner, färsk gul lök, spetspaprika och elote (majskolvar rullade i vitlöksmajonnnäs, parmesan och rökt paprikapulver).
Färskpotatis som kördes halverade i ugnen, med olivolja och vitlök. Parmesansås till det!
Vet inte vart det finns där du bor, men här i stan finns det iaf på ett gatukök med en massa vegangrejer.Näää, vadå, att köpa hem eller på något speciellt ställe? Hade ju varit underbart alltså.
Ska jag absolut göra, tack för infon Åh, nu längtar jag ännu mer tills pandemislut och att få göra utflykter igen!Vet inte vart det finns där du bor, men här i stan finns det iaf på ett gatukök med en massa vegangrejer.
Men googla lite om du ska in till någon större stad.
Känns som att allt finns som veganversion numera, det enda jag saknar är manchego- och chevréost. Förr fuskade jag lite med parmesan, men nu finns det med. Älskar att bo i storstan av anledningen att allt finns här.Ska jag absolut göra, tack för infon Åh, nu längtar jag ännu mer tills pandemislut och att få göra utflykter igen!
Jag saknar massor med saker, men så tål jag ju inte gluten och då går mycket tyvärr bort. Å andra sidan, de gånger jag fuskat och smakat det jag saknat är det oftast inte gott längre. Som mjölkprodukter, det smakar så unket för mig numer! Och luktar illa gör en efteråt ocksåKänns som att allt finns som veganversion numera, det enda jag saknar är manchego- och chevréost. Förr fuskade jag lite med parmesan, men nu finns det med. Älskar att bo i storstan av anledningen att allt finns här.
Aha, ja, glutengrejer skulle jag sakna mycket, så det förstår jag. ☹Jag saknar massor med saker, men så tål jag ju inte gluten och då går mycket tyvärr bort. Å andra sidan, de gånger jag fuskat och smakat det jag saknat är det oftast inte gott längre. Som mjölkprodukter, det smakar så unket för mig numer! Och luktar illa gör en efteråt också
Visst är det spännande hur man påverkas av vad man äter och minnen? Jag är sådan fast tvärt om som du ang mejeri. Inget av de ersättningsprod som finns kan mäta sig med det som jag kan köpa direkt från bonden. MEN! För mig har det däremot blivit bra om jag inte ersätter utan skapa nya smaker. Tyvärr är min favorit att göra indiskt tex veganskt just kokosgrädde. Det är ju inte helt klockrent ur en massa perspektiv men den som absolut kompletterar de indiska kryddorna bäst.Jag saknar massor med saker, men så tål jag ju inte gluten och då går mycket tyvärr bort. Å andra sidan, de gånger jag fuskat och smakat det jag saknat är det oftast inte gott längre. Som mjölkprodukter, det smakar så unket för mig numer! Och luktar illa gör en efteråt också
Det gör ju det! Det är nog väldigt mycket en vanesak också. Smakar underligt i början när en går över till veganskt, men efter ett tag blir det den smaken som är "rätt". Risalamalta är ju dock svårt. Finns vad jag vet inte någon vegovispgrädde som riktigt beter sig på samma sätt. Smakmässigt gillar jag soyatoos men den blir mest smält och platt om en inte har den som den är.Visst är det spännande hur man påverkas av vad man äter och minnen? Jag är sådan fast tvärt om som du ang mejeri. Inget av de ersättningsprod som finns kan mäta sig med det som jag kan köpa direkt från bonden. MEN! För mig har det däremot blivit bra om jag inte ersätter utan skapa nya smaker. Tyvärr är min favorit att göra indiskt tex veganskt just kokosgrädde. Det är ju inte helt klockrent ur en massa perspektiv men den som absolut kompletterar de indiska kryddorna bäst.
Försöker jag ersätta grädden i risalamalta med något annat så blir det inte gott, det smakar fel och som du skriver, jag tycket jag luktar illa efteråt…. Just hur man själv och förväntningar påverkar hur det faktiskt upplevs när man gör det.
Äter inte soya/soja annat än om någon annan handlar det. Det och palmolja är två som jag inte köper. Finns ett undantag och det är yin-pins som har fransk soja i sin tofu som jag faktiskt kan köpa i vissa fall. Så det begränsar ju en hel del förutom det faktum att jag är glutenintolerant (du känner liksom till det tyvärr…) Det är banne mig inte lätt att få ihop alla ideologier! Jag har tur som har möjlighet att köpa mycket lokalt och därmed kunna välja….Det gör ju det! Det är nog väldigt mycket en vanesak också. Smakar underligt i början när en går över till veganskt, men efter ett tag blir det den smaken som är "rätt". Risalamalta är ju dock svårt. Finns vad jag vet inte någon vegovispgrädde som riktigt beter sig på samma sätt. Smakmässigt gillar jag soyatoos men den blir mest smält och platt om en inte har den som den är.
Skeptisk till att ägna sig åt att imitera krispighet.Aldrig gillat krispig bacon men detta lät gott. Någon som testat något liknande?
Tror jag ska kopiera din lunch till min middag. Trots att jag åt hamburgare igår.