Äsch. Nu blev jag ju sugen på tacos.. Ser gott ut!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Äsch. Nu blev jag ju sugen på tacos.. Ser gott ut!
*Faints*Nej fy!
Tipsar om att frysa in skal/ändar mm hur som helst och köra ner i buljong, även färdig buljong, för att ge en nivå till på smaken. Jag har tex kokat upp färdig buljong, i med skal från palsternacka, ev lök/vitlök eller annat jag har i frysen, kokat i 15-30 min och silat av. Palsternacka ger verkligen en dimension extra!Jag har en massa palsternacka hemma jag skulle behöva laga något av och trots att det är min favoritrotsak att ugnsrostad är jag lite less på det..
Jag funderar på att göra soppa på dom, men är det gott?
Tänker att palsternacka lätt blir för mycket i smaken..
Men är det någon som ätit palsternacksopps och kan ni rekommendera det isf?
Aldrig gjort egen buljong, så det var ett bra tips. Dock skalar jag sällan rotsaker, så får bli att jag sparar ändarna bara.Tipsar om att frysa in skal/ändar mm hur som helst och köra ner i buljong, även färdig buljong, för att ge en nivå till på smaken. Jag har tex kokat upp färdig buljong, i med skal från palsternacka, ev lök/vitlök eller annat jag har i frysen, kokat i 15-30 min och silat av. Palsternacka ger verkligen en dimension extra!
Jag brukar göra rotfruktsgryta med mycket palsternacka i, men så gillar jag verkligen smaken och har inget emot att äta bara palsternacka! Höftar så har inte något recept, men lite bönor, sambal oelek, paprikakrydda, buljong, sådär vad en känner för. Brukar bli gott, lite sötsurt sådär.Jag har en massa palsternacka hemma jag skulle behöva laga något av och trots att det är min favoritrotsak att ugnsrostad är jag lite less på det..
Jag funderar på att göra soppa på dom, men är det gott?
Tänker att palsternacka lätt blir för mycket i smaken..
Men är det någon som ätit palsternacksopps och kan ni rekommendera det isf?
Tack för tipset!Jag brukar göra rotfruktsgryta med mycket palsternacka i, men så gillar jag verkligen smaken och har inget emot att äta bara palsternacka! Höftar så har inte något recept, men lite bönor, sambal oelek, paprikakrydda, buljong, sådär vad en känner för. Brukar bli gott, lite sötsurt sådär.
Du kan blanda i lite kokt palsternacka när du gör potatismos om du gillar detJag har en massa palsternacka hemma jag skulle behöva laga något av och trots att det är min favoritrotsak att ugnsrostad är jag lite less på det..
Jag funderar på att göra soppa på dom, men är det gott?
Tänker att palsternacka lätt blir för mycket i smaken..
Men är det någon som ätit palsternacksopps och kan ni rekommendera det isf?
Bra tips! Tack!Du kan blanda i lite kokt palsternacka när du gör potatismos om du gillar det
Det är också gott att göra en vegetarisk, klar korvgryta (vegokorv/falukorv, potatis, morötter, palsternacka i bitar, buljong, lagerblad, klippt persilja på toppen).
Hälften palsternacka hälften rotselleri, koka i buljong mixa med en skvätt grädde.Jag har en massa palsternacka hemma jag skulle behöva laga något av och trots att det är min favoritrotsak att ugnsrostad är jag lite less på det..
Jag funderar på att göra soppa på dom, men är det gott?
Tänker att palsternacka lätt blir för mycket i smaken..
Men är det någon som ätit palsternacksopps och kan ni rekommendera det isf?
Låter gott!Hälften palsternacka hälften rotselleri, koka i buljong mixa med en skvätt grädde.