Nu börjar säsongen för sommarmat på riktigt men jag har total idétorka. Vill äta så mycket som möjligt svenskt/lokalt, veganskt, och utan halvfabrikat. Är glad i fräscha sallader utan mycket dressing eller vinäger, gärna kall, lätt mat som har gott om protein. Och helst inte allt för udda kombinationer rent konsistensmässigt (nötter och frukt i sallad är blä!).
Lite exempel på vad jag gillar: Rågbröd med sallad, tomat, groddar. Osötad yoghurt med müsli och frukt. Sallad med marinerad tofu/quorn. Oooch typ där tar min fantasi slut och jag käkar glass istället för att jag inte orkar och är för varm Några tips?
Lite exempel på vad jag gillar: Rågbröd med sallad, tomat, groddar. Osötad yoghurt med müsli och frukt. Sallad med marinerad tofu/quorn. Oooch typ där tar min fantasi slut och jag käkar glass istället för att jag inte orkar och är för varm Några tips?