Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vad är det i mitten?
Marinerad quornfilé
Kom på den sen! Du skrev ju att du skulle göra det .
Tror den blir riktigt bra, ev lite stark (som vanligt ) ska förbi en kompis med en lunchlåda imorgonbitti, får se vad hon tycker
1, det beror på vilken sorts tofu du köper och 2, det beror på hur du tillagar den. Mitt tips för en nybörjare är att köpa färdigmarinerad tofu, så får du mer smak. Annars gillar jag silkestofu som inte är lika smuligt. Det går att panera tofu, steka, grilla, ha i sås, smula över sallad, ja, lite allt möjligt. Hur var den på kinarestaurangen, stekt eller i sås eller tillagad på något annat sätt?Hur gör man tofu?
Tänker som eget tillbehör till tex potatis,hur får men den att smaka något?! jag åt supergod tofu på en kinarestaurang men när jag försökte göra tofu hemma blev det slemmigt och smaklöst
Den var stekt i soyasås tror jag och var väldigt god1, det beror på vilken sorts tofu du köper och 2, det beror på hur du tillagar den. Mitt tips för en nybörjare är att köpa färdigmarinerad tofu, så får du mer smak. Annars gillar jag silkestofu som inte är lika smuligt. Det går att panera tofu, steka, grilla, ha i sås, smula över sallad, ja, lite allt möjligt. Hur var den på kinarestaurangen, stekt eller i sås eller tillagad på något annat sätt?
Tjohoo det blev mat (och inte yoghurt/gröt )!
Och så gott!
Så gott det var med quorn, det var länge sen!
Fast jag kom på varför mitt potatismos blir konstigt, man skulle ju inte stavmixa sånt! Fast varför blir det så? Asså de smakar gott, men blir konstig konsistens.