Nej vad gott!Visa bifogad fil 57033
Zucchini/rödbets/ostbiffar med jopp och tzatziki.
Har du recept?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nej vad gott!Visa bifogad fil 57033
Zucchini/rödbets/ostbiffar med jopp och tzatziki.
Fick förklarat för mig att stärkelsen i potatisen skapar trådar som liknar gluten när det stås sönder i hög hastighet och därför blir klistrigt. Därför ska potatis mosas varsamt och gärna luftigt så man vispar in luft utan att skapa trådar. Fettet i smör/mjölk hjälper till att hålla luften.
Nej vad gott!
Har du recept? ❤
Prova inte att göra mos med kall kokad potatis säger jag baraTack för svaret Ja, tänkte de hade med stärkelsen att göra.
Sist jag gjorde så använde så jag...hmm vad heter det? Potatismosare? ^^ ni vet vad jag menar. Och då blev det ju jättebra. Fast jag trodde de berodde på andra faktorer.
Prova inte att göra mos med kall kokad potatis säger jag bara
Måste för första gången på länge slänga en hel färssås, det går verkligen inte att äta! Provade att göra på en sån vegfärs som nästan ser ut som vanlig paketerad köttfärs. Kanske gillade den inte att vara fryst (minns inte om jag köpte den så eller ej...) men konsistensen och smaken var fruktansvärd...
Finns det recept på rörorna någonstans?I fredags blev det bakpotatis med två röror, en rostad majskräm och en med gröna linser och marinerad kronärtskocka. Båda goda men majskrämen helt sjukt god!
Igår försökte jag improvisera majsbiffar inspirerade av fredagens kräm men de höll inte alls ihop, blev mer en gröt... God smak dock, åts med quinoa och babyspenat.
Har aldrig gjort biffar av något, men jag gillar Anammas "vanliga" färs. Deras hamburgare är också riktigt nice!Vissa vegofärser är verkligen hemska. Anammas formbara färs är rätt okej men jag har inte hittat nån som jag tycker är riktigt bra.
Vissa vegofärser är verkligen hemska. Anammas formbara färs är rätt okej men jag har inte hittat nån som jag tycker är riktigt bra.