Chiapudding till frukost imorse, de va länge sen, men jag hade inte ändrat smak de e inte min grej, konstigt nog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Min omedelbara reaktion: Varför ska just bönder äta cashewnötter? konstig marknadsföring. Sen fattade jag...Stroganoff till lunch, vilket det blir hela veckan.
Noll motivation till middag så det blev en påse:
Visa bifogad fil 58586
Tänkte göra höstgryta nu när det verkligen känns som höst. Brukar göra den utan substitut men vill för en gångs skull ha det. Funderar på oumph av något slag, någon som har tips, tänker att det steks för att få yta först men vill ha kvar tuggmotståndet. Kan ju såklart ha det vid sidan om men det känns ju godare om det går att ha i.
Grytan jag göra består av olika rotfrukter, svamp, buljong, lagerblad, hela svartpeppar och så en slatt grädde (vilken variant man nu kör) på slutet och äts med ris. Sjukt god och enkel.
Jag har förätit mig helt på quorn tyvärr. Tycker dessutom att tuggmotståndet försvinner när det hamnar i gryta.Jag hade kört på quorn (om du nu inte är vegan) använder det till det mesta men då gillar jag inte heller oumph eller tofu.
Såna där middagar blir det här också ibland! Häromdagen blev det en sån ”korv” med risgrynsgröt. Skönt att ta till när man har annat att tänka på eller göra. Försöker alltid ha någon produkt som bara är att värma på hemma just för dom där dagarna...Fick hem mat idag ska bla testa göra @Malibu_Stacy pasta med kronärtskocka!
Fick bli extremt enkel middag pga noll energi..
Visa bifogad fil 58666
Såna där middagar blir det här också ibland! Häromdagen blev det en sån ”korv” med risgrynsgröt. Skönt att ta till när man har annat att tänka på eller göra. Försöker alltid ha någon produkt som bara är att värma på hemma just för dom där dagarna...
Kronärtskockspastan blev så god första gången att vi gjort om den flera gånger om
Spaghetti ena gången och andra gången blev det såna från barilla som de kallar gnocciV
Vilken pasta brukar ni använda er av? Kanske inte spelar nån roll?