Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Loppisfynd några år senare hittade jag även en matchande gratängform i en annan loppisVilken underbar tallrik
Agar agar har jag aldrig testat i mat Är det konsistensgivare du har det som eller ngt annat?Min nya favvosnabbmat: En halv burk vegetarisk ärtsoppa med en halv burk stora vita bönor, krydda med extra timjan och en tesked agar agar. Blanda, kör i mikron två minuter. Så. Gott.
Gillar att du dricker mjölk i vinglasLunch
Jag tycker att det ger en lite rundare smak, typ åt umami-hållet. Avänder det från Khoi San Tea som är grönt pulver så allt jag har det i blir också grönt, eller mycket mörkare i färgen, vilket kan vara bra att veta. Inte märkt att det påverkar konsistensen faktiskt, tror att det kan vara en annan sort som är raffinerad på något sätt som gör det?Agar agar har jag aldrig testat i mat Är det konsistensgivare du har det som eller ngt annat?
Gillar att du dricker mjölk i vinglas
mvh Macbeth som dricker saft i vinglas...
Det är spirulina jag har i matenJag tycker att det ger en lite rundare smak, typ åt umami-hållet. Avänder det från Khoi San Tea som är grönt pulver så allt jag har det i blir också grönt, eller mycket mörkare i färgen, vilket kan vara bra att veta. Inte märkt att det påverkar konsistensen faktiskt, tror att det kan vara en annan sort som är raffinerad på något sätt som gör det?
Edit: Det är samma sort men den ska kokas i vatten länge för att göra gelly! Äts den i pulverform sväller den i magen och en blir mättare tydligen. Bra för mig som går ner i vikt men inte därför jag använt det haha
Edit igen: Fast nä, det kan inte vara samma. Den jag köper är ju färgad. Och har definitivt lukt och smak, vilket gellyn inte ska ha. Kanske har blandat ihop vad det är jag använder...
Same-o, same-oDet är spirulina jag har i maten