Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ingen krydda på filén?
Jag kokar basmatiris och jasminris som jag kokar pasta. Kanske lite lägre värme, men kokar i mycket vatten och häller av. Trodde alla gjorde så numera men lärde mig på buke att det inte var såFörtjust i det nya havreriset från Frebaco för det går att koka på samma sätt som pasta, dvs. ingen risk att bränna fast i botten.
Så himla många år sedan jag kokade något riktigt ris-ris... Jämför med ex. mathavre och korngryn. Men de kanske går att koka som pasta också, trots att det står annat på paketet?Jag kokar basmatiris och jasminris som jag kokar pasta. Kanske lite lägre värme, men kokar i mycket vatten och häller av. Trodde alla gjorde så numera men lärde mig på buke att det inte var så
Hm ja, jag har inte kokat nåt av det på länge men jag kokar quinoa likadant. Folk säger att det blir gröt då men det blir det verkligen inte, jag häller av och sen låter jag det stå med lock en stund.Så himla många år sedan jag kokade något riktigt ris-ris... Jämför med ex. mathavre och korngryn. Men de kanske går att koka som pasta också, trots att det står annat på paketet?