Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Bönpasta va?
Ska äta upp mer av mitt pasta förråd så ska jag prova sen.Japp, jag älskar den!
Äter folk nån annanstansI soffan, som vanligt!
Visa bifogad fil 27551
Äter folk nån annanstans
När jag var rätt liten minns jag att vi alltid åt vid köksbordet, men redan som barn flyttade vi in till soffbordet i vardagsrummet i stället. Kanske det var när jag och min bror blev såpass stora att vi inte spillde precis hela tiden.... ? Sedan dess är jag en "soffätare"....Äter folk nån annanstans
Jag läser dina inlägg med stort intresse, och jag är övertygad om att jag hade stortrivts som middagsgäst hos dig!Jag återanvände resterna av ratatouille-bolognesen och gjorde en ratatouille-bolognese-minestrone igår kväll. Hyttade i lite majs, tomater, taco-sojafärs, vego-gyros... typ alla rester i kylskåpet ... samt grönsaksbuljong och nudlar. Det blev riktigt gott och min man rapporterade att t.o.m. barnen hade tagit om (jag var inte hemma när de åt). Ska ta upp det här receptet på min repertoire. Perfekt att göra i slowcookern och sedan bli av med restslattar!
Jag läser dina inlägg med stort intresse, och jag är övertygad om att jag hade stortrivts som middagsgäst hos dig!
Men en sak, det är som att du sköter familjens mat som om det vore ett jobb!? Med veckoplanering och jag vet inte allt!
Jag har givetvis inget att invända mot det, men det gör mig lite nyfiken på något sätt.
Färdigsköljda lövIgår blev middagen sallad på grillad paprika, marinerade vitlöksklyftor, oliver och en sån där påse med färdigsköljda löv, med bröd och rödbetshummus till.
Det var första gången jag gjort rödbetshummus, och det var väldigt gott, men lite för sött till den maten. Funderar på vad den kan passa bättre till... någon som har förslag?
(Tyvärr ingen blid p g a överväldigande hunger)
Ja, allstå sån där påse med salkadsblad (= löv) som redan är sköljda och klaraFärdigsköljda löv