Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Behöver handla. Och hämta och skicka böcker. Så bör släpa mig in i duschen strax.
Relaterar! Jag är så himla tröttGår hemskt långsamt det här.
Har nu ätit lunch, duschat, vattnat blommor och har precis druckit upp en kopp kaffe. Samlar energi att gå till affären.. Går inte fort idag, men får i alla fall lite gjortLite småbakis så energin är inte på topp.. men jag har ändå bytt sängkläder och dammsugit i sovrummet. Ska ta och käka lite lunch, fortsätta städa, duscha, gå och handla och sen blir det nog till att göra lite matlådor till veckan. Ska prova en ny potatissoppa, är pepp får inte glömma att köpa något gott bröd till den i affären. Någon gång ska jag bli bra på att baka, men idag är inte dagen jag börjar öva
Absolut. Men grundsmaken av honung finns i alla.
Ja, precis. Det fruktansvärt ettersöta kommer man ju inte ifrån...
Jo, visst påverkar växter . När vi var i Grekland för en massa år sedan fanns det honung med timjansmak/doft. Minns inte hur söt den var dock.Fast det ar inte sant. Jag har lite honung kvar fran Saudi Arabia, det ar honung fran en vild bikupa. Den honungen smakade mer som molasses ungefar, jag vet att molasses ar en del av processen att framstalla socker, men smaken ar liknande.
Jag har ocksa smakat annan honung som inte alls har den typiska honungs smaken, utan har en distinct smak av nagon annan krydda/blomma/vaxt, som lavendel honung fran bin som bara ar i lavendel odlingar.
Vad det galler sotman av honung vet jag ocksa att bin som pollinerar en del vaxter, som mandel trad tillexempel, ar helt oatlig da den ar aldeles for bitter och inte alls sot.
Smaken pa honung beror helt pa vilka vaxter de hamtar nectar ifran och honungs smaken forekommer inte alls i vissa vaxter.