Väntar på att chokladbollarna ska stelna.. kommer ta en evinnerlig tid, i sedvanlig ordning.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Frysen?Väntar på att chokladbollarna ska stelna.. kommer ta en evinnerlig tid, i sedvanlig ordning.
Vanliga chokladbollar med havregryn, kakao, smör, osv? De behöver väl inte stelna innan man äter ?Väntar på att chokladbollarna ska stelna.. kommer ta en evinnerlig tid, i sedvanlig ordning.
Alldeles för fullt där tyvärrFrysen?
Joo, det är jättemycket rumstempererat smör i. Jag tycker inte om ”degiga” chokladbollar. Mycket godare att behöva tugga lite än bara mosa dem med tungan i gommen, så att sägaVanliga chokladbollar med havregryn, kakao, smör, osv? De behöver väl inte stelna innan man äter ?
Åh, jag som ÄLSKAR dem rumstempererade och gosigt mjuka....(man jag äter dem med glädje ur kylen också)....Joo, det är jättemycket rumstempererat smör i. Jag tycker inte om ”degiga” chokladbollar. Mycket godare att behöva tugga lite än bara mosa dem med tungan i gommen, så att säga
(Jag har mångårig erfarenhet av detta. Något av en expert, om jag får säga det själv.)
Tillägg: De ska alltså stelna i kylen!
Ja, jag fick ge mig och äta två nu som var halvkylda. Så jag är inte helt konsekventÅh, jag som ÄLSKAR dem rumstempererade och gosigt mjuka....(man jag äter dem med glädje ur kylen också)....
Men men men... du kan ju inte börja häda nu - o store chokladbollsledareJa, jag fick ge mig och äta två nu som var halvkylda. Så jag är inte helt konsekvent
Frukta icke, hade många kvar och nu är de perfekta!Men men men... du kan ju inte börja häda nu - o store chokladbollsledare
Näääää..... Perfekta är de om man rullar dem i en blandning av kokosflingor och pärlsocker....Frukta icke, hade många kvar och nu är de perfekta!
Sååå gott!Frukta icke, hade många kvar och nu är de perfekta!
Egentligen föredrar jag endast kokos men nöden har ingen lag!Näääää..... Perfekta är de om man rullar dem i en blandning av kokosflingor och pärlsocker....
Det är nu pärlsockret som är pricken över Iet!Egentligen föredrar jag endast kokos men nöden har ingen lag!
Nej, det blir blir för sött för mitt recept, tycker jag. Jag blir alldeles svettig runt ögonen!Det är nu pärlsockret som är pricken över Iet!