Nu sitter jag här och är redo för morgondagen, dusch och hårtvätt avklarat
Funderar på att bädda rent med jullakanen men ooooorka
Tänk på hur skön känslan är sen har precis bäddat rent här
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nu sitter jag här och är redo för morgondagen, dusch och hårtvätt avklarat
Funderar på att bädda rent med jullakanen men ooooorka
Smör behöver man väl inte väga? Man går ju efter strecken på paketet.Hmm, musslorna blev goda men jag undrar om jag inte har haft i för mycket smör. Får nog baka in mer mjöl för att de ska bli perfekta. Ja, jag vet att jag borde vägt smöret.
Smör behöver man väl inte väga? Man går ju efter strecken på paketet.
Helt åt skogen
Eller du kanske mätt det i usa mått
Vad fan skulle jag säga. Lever du?
Ouch, hur gick det till?
Well ... yes, jag lever och mar forvanansvart bra med tanke pa alla mina "issues". Enligt Google tror jag det ar bra, men tankte att en diabetiker kanske kan ge mig lite storre kunskap. Jag var for ett nummer av manader sedan diagnosticerad med "prediabetes" och har sedan dess varit snallare mot min kropp. I gar sa skoterskan som gav mig sockerlosningen intravenost att jag lag pa 99 (something or other) och att det ar perfect.
Jag funderar mest pa om jag lyckats ta mig ner till rimliga nivaer? Jag kan absolut ingenting om varket diabetes eller prediabetes.
Sa har sager Google:
On a glucose tolerance test, a "best" glucose level is considered to be 140 mg/dL or below which is considered normal, while levels between 140-199 mg/dL indicate prediabetes and 200 mg/dL or higher indicate diabetes.
Och jag laser det som att jag nu inte ar "prediabetic" langre och alltsa har lyckats ta mig till en battre plats och kan halla den vikt och diet jag har nu.
Jag tänkte att det var riktiga musslor och inte bakverk, och undrade stilla var sjutton mjölet kom in i det hela? Ska de friteras? Bakas in? Spännande!Hmm, musslorna blev goda men jag undrar om jag inte har haft i för mycket smör. Får nog baka in mer mjöl för att de ska bli perfekta. Ja, jag vet att jag borde vägt smöret.
Puh. Blev lite orolig därOm du klickar på länken jag skrev i mitt svar så ligger du enligt svenskt mått på 5.5, vilket är helt perfekt.
Shiban höll på att sätta ett ben i halsen och jag fick stoppa in handen för att vränga loss det, men hon bet ned i tummen och... well...Ouch, hur gick det till?
Jag stoppar i handen i hästens mun varje kväll och väntar bara på just en sån händelse.Shiban höll på att sätta ett ben i halsen och jag fick stoppa in handen för att vränga loss det, men hon bet ned i tummen och... well...
Krisen avstyrd och allt är väl med hunden, men min stackars tumme!
Nä det får bäddas rent imorgon, det råkade bli några "ska bara"Tänk på hur skön känslan är sen har precis bäddat rent här
Det är rätt lätt hänt. Jag stoppade inte ens in handen, men en av mina unghingstar fick tag på mitt finger en gång och eftersom jag skrek till (det gjorde ju ont!) låste han sig liksom och kastade sig bakåt. Om jag inte följt med och lugnat mig (och honom) hade han lätt skalat mitt finger!Jag stoppar i handen i hästens mun varje kväll och väntar bara på just en sån händelse.
För tredje dagen i rad jobb 6.30-18.30 följt av stallet och dusch.
Har precis ätit lite kvällsmat och ska om en stund lägga mig. Imorgon har jag sovmorgon så behöver inte köra hemifrån förrän ca 7.15