Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag tycker sojamjöl eller sojamjölk brukar göra att de hänger ihop bra, då behöver man inte ersätta ägg.Jag minns inte riktigt hur jag brukat göra, har gjort på flera olika sätt, men problemet har varit att de inte blivit stekta liksom, inte hängt ihop utan blivit gröt^^. Men tror det kan ha haft att göra med pannan också, att den inte var "inbränd" då . Får prova nu .
Yum du får göra instruktionsvideoBrukar sällan posta bilder för tycker aldrig min mat ser lika god ut som andras . Men tycker det ju är roligare att läsa andras inlägg om det finns bild med . Här är gårdagens bönpasta med sås på egengjord havremjölk, tomater, broccoli och blomkål.
Vet inte riktigt vad du menar med naturligt glutenfritt, men finns ju massor av olika sorters bönpasta numera? Och bovetepasta.Soppa och glutenfria pannkakor (gjorda på bovete och fiberhusk).
Letar efter snabb, lättlagad och god glutenfri mat. Förut åt jag gärna pasta på längden och tvären... och när det inte var pasta blev det matvete. Vill inte ersätta med glutenfritt rakt av, utan gärna hitta andra, naturligt glutenfria, ingredienser. Vad har ni för tips?
Bovetepasta har jag inte sett, ska kolla! Tack för tipset ☺Vet inte riktigt vad du menar med naturligt glutenfritt, men finns ju massor av olika sorters bönpasta numera? Och bovetepasta.
Var tvungen att kolla de förpackningar jag har hemma och ingen innehåller vete, en innehåller spår av gluten. Quinoa då?Bovetepasta har jag inte sett, ska kolla! Tack för tipset ☺
Bönpasta har jag provat en sort, behöver övertala mig själv att prova fler men förvånansvärt många väl- och linspastor innehåller vete.
Quinoa äter jag och gillar. Tar ofta det där jag tidigare använde matvete, helt ok tror mest jag behöver vänja mig.Var tvungen att kolla de förpackningar jag har hemma och ingen innehåller vete, en innehåller spår av gluten. Quinoa då?
Vilken bönpasta har du testat?
Jag har denna bönpastan, har bjudit blandkostare på den flera gånger och alla har gillat den (säger de iaf men ett par köpte hem den själva sen).Quinoa äter jag och gillar. Tar ofta det där jag tidigare använde matvete, helt ok tror mest jag behöver vänja mig.
Har Risentas fusilli av majs, ärter och linser hemma, ingen ny favorit. Kommer inte ihåg märket på bönpastan (är slut) men har för mig att den var mörk?
Känner mig som en gnällig treåring men det är svårt att byta mat tycker jag. I varje fall när det inte är frivilligt. Var mycket lättare att utesluta kött ☺
Soppa och glutenfria pannkakor (gjorda på bovete och fiberhusk).
Letar efter snabb, lättlagad och god glutenfri mat. Förut åt jag gärna pasta på längden och tvären... och när det inte var pasta blev det matvete. Vill inte ersätta med glutenfritt rakt av, utan gärna hitta andra, naturligt glutenfria, ingredienser. Vad har ni för tips?
Matsmart har en helt ok eko pasta som är baserad på majs.
Go green har en pasta eko som är baserad på kikärtor och bönor av olika slag, den gillar jag!
Sedan finns det en färsk pasta Paulo Roberto som är god, bandspaghetti.
Sedan har du quinoa, hirs, bovetekärnor, kål, blomkål, broccoli, pumpa, rotfrukter osv. Ugnsbakad majrova med vitlök och smör är en hit! Rödbetor med dragon och feta en annan, alternativt getost!
Är du bara ute efter att kunna äta med sås, pressad potatis, riven blomkål osv.