Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Hur brukar du göra och vad är svårt?Åh, så gott med hallon Och pannkakor, jag tar gärna recept, tycker veganska pannkakor är rätt svårt att lyckas med faktiskt!
@Esswe Åh, så gott med hallon Och pannkakor, jag tar gärna recept, tycker veganska pannkakor är rätt svårt att lyckas med faktiskt!
Jag gör alltid efter det här receptet:
http://www.javligtgott.se/veganska-pannkakor/
Ibland har jag i lite fullkornsmjöl eller rött linsmjöl. Men inte för stor del.
Vad använder du för recept?eller så gör jag egan med tofu och kidneybönor. Lutar mot de senare, de är a m a z i n g.
Vad använder du för recept?
Åh, Rupy aka the doctor's kitchen med (min instagram crush )Jag gillar The Happy Pear… så bra, god, och snabblagad mat!
Jag har inget direkt recept, men brukar ta vetemjöl, ev lite potatis eller majsmjöl (men funkar bra utan), aqua faba - använder det som blir när jag gör storkok av bönor hemma, så varier hur mycket från gång på gång - och fyller på med någon sorts växtmjölk tills det blir en lagom smetkonsistens. Redo att stekas pannekekas och bakad pannekakas@Esswe Åh, så gott med hallon Och pannkakor, jag tar gärna recept, tycker veganska pannkakor är rätt svårt att lyckas med faktiskt!
@Esswe Åh, så gott med hallon Och pannkakor, jag tar gärna recept, tycker veganska pannkakor är rätt svårt att lyckas med faktiskt!
Hur brukar du göra och vad är svårt?
Jag gör alltid efter det här receptet:
http://www.javligtgott.se/veganska-pannkakor/
Ibland har jag i lite fullkornsmjöl eller rött linsmjöl. Men inte för stor del.
@strawberrysylt jag kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde (jag följer aldrig recept), men på ett ungefär:
Kikärtsspad från en halv tetra (1dl kanske?) som jag vispade upp hårt (så det ser ut som maräng) sen blandade jag i vetemjöl och iKaffe snabbt för att kikärtsspadet inte ska återgå till sin ursprungliga form. "lagom" mängd av vetemjöl och iKaffe för önskad konsistens, kanske 1dl av vardera? Rörde även ner lite salt och en gnutta vaniljpulver.
Nästa gång ska jag testa blanda ner lite kokosflingor eller havregryn för att få dem lite matigare.
Jag har inget direkt recept, men brukar ta vetemjöl, ev lite potatis eller majsmjöl (men funkar bra utan), aqua faba - använder det som blir när jag gör storkok av bönor hemma, så varier hur mycket från gång på gång - och fyller på med någon sorts växtmjölk tills det blir en lagom smetkonsistens. Redo att stekas pannekekas och bakad pannekakas
Har även gjort pannkakor på enbart mjöl och vatten i extremt fattiga stunder, det funkar det med, men det ovan blir ju godare tycker jag.
Pannkakorna från jävligt gott kan vara lite svampiga direkt ur pannan, men om de får vila några minuter blir de frasiga.Tack tack allihop för recept!
Jag minns inte riktigt hur jag brukat göra, har gjort på flera olika sätt, men problemet har varit att de inte blivit stekta liksom, inte hängt ihop utan blivit gröt^^. Men tror det kan ha haft att göra med pannan också, att den inte var "inbränd" då . Får prova nu .
------------
Idag blir det jordärtskockssoppa till lunch här snart