Pannkakor med banan till frukost!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Men tar du bort fläsk och mjöl ur en kolbulle så är det bara vatten kvarKolbullar i sommarstugan (en specialvariant dock med bara pyttelite mjöl, då jag tyckt mig märka att min mage mår bättre utan mjöl och så självklart utan fläsk för min del)!
Visa bifogad fil 20958
Men tar du bort fläsk och mjöl ur en kolbulle så är det bara vatten kvar
Fläsk och mjöl (=kolbulle) plus extra ägg och mjölk (=fläskpannkaka) minus fläsket och mjölet (=omelett)Jo, iofs har man inte ägg i egentligen, men det har vi. Och så mjölk. Så nä, det blev inte äkta kolbullar, men jag kallar det det ändå Fast okej, egentligen blev det väl nästan som omelett gott var det iaf
Jag planerar en brunch för ca 18 personer. Grunden är vegansk/vegetarisk men de flesta är omnivorer så det kommer att finnas sånt också,
hittills har vi detta (utöver bröd och pålägg):
- Quiche lorraine (iche-vegetarisk)
- Fruktsallad
- Burritos med guacamole/salsa
- smördegssnurror med spenat/veg. färskost
- Hummus
- Råkost
- 1-3 kakor
Till lunch/middag (om de stannar så länge) tänkte vi oss pumpasoppa.
Vad mer kan vi ha?
Och - jätteviktigt - om jag inte hittar neturell vegansk färskost, kan jag då ta silkestofu till snurrorna`?
Låter jättebra, men iFraiche finns inte här. Det finns inte så mycket goda veganska alternativ alls faktiskt.Eller testa iFraiche till snurrorna? Krydda med slat och peppar och nått mer, kanske chiliflakes? Tofu kan lätt bli lite torrt.. mixar man silkestofu blir det krämigt men det smakar ju inte så mycket. iFraiche känns bättre, lite syrligare karaktär till spenat och smördeg.
Resten låter jättegott också!
Låter jättebra, men iFraiche finns inte här. Det finns inte så mycket goda veganska alternativ alls faktiskt.
Jaha, jag har ingen aning om var "här" är tyvärr. Men testa du med silkestofu som mixas, men krydda upp den lite
Ja tack.
Jag vet inte hur man ska beskriva konsistensen faktiskt. Men tycker inte alls det påminner om något animaliskt. Som oumph sägs ju vara likt kött, men så är ju inte tofu alls. Däremot vet jag att många är skeptiska till tofu, pga den lite "dallriga" konsistensen och att den är så smaklös i sig själv. Jag gillar t.ex. scrambled tofu eller att marinera och steka den.Skäms nästan för att fråga men hur skulle ni beskriva konsistensen på tofu?
Har varit lakto-ovo veg i nära nog 30 år men aldrig ätit det .
Är väldigt känslig för konsistenser och fixar inget som påminner om kött, fisk eller fågel.
Törs kah prova?