Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag brukar köra med morot i tomatsås istället för socker, har du testat det? Nyfiken på om det är någon skillnad mot sharonfruktAlltså, jag har fastnat i vego just nu! Länge velat äta mer vego men inte kunnat pga gluten och div matallergier. Sedan då med min bojkott av soja och palmolja på det så har det inte varit stort utbud. Hade tex en period när alla baljväxter inte fungerade osv.
Nu börjar det komma bra alternativ, jag börjar lära mig hur jag ska tillaga viss mat så jag tål den osv. Helt underbart!
Svensk tofu på franska sojabönor skövlar ingen regnskog.
Värmd mat som sedan tillagas igen (koka potatisen sedan stek den, först använda flera blötläggningsvatten, koka bönor/linser i flera vatten, sedan ner i grytan osv)
Mixa grönsakerna sedan värm dem för snabbare mat på bordet trots alla extrasteg.
Blomkål som värms i micron någon minut innan den ät är mycket snällare för magen.
Sharon är en frukt om man vill ha sötare tomater naturligt tex i tomatsoppa, blanda i någon Sharon med tomaterna så behöver man inget extra socker för fylligheten.
Recept med citronjuice, blanda i lite rivet skal för fylligare smak.
Underbart att känna matlagningen är roligare igen
Jag brukar köra med morot i tomatsås istället för socker, har du testat det? Nyfiken på om det är någon skillnad mot sharonfrukt
Kommer!Fortsätter och letar och testa LCHF-rätter, idag blev det Auberginerullar med ricotta och fetaoströra, i het tomatsås toppad med grädde o parmesan.
Visa bifogad fil 61307
Fortsätter och letar och testa LCHF-rätter, idag blev det Auberginerullar med ricotta och fetaoströra, i het tomatsås toppad med grädde o parmesan.
Visa bifogad fil 61307
Det var det! Så mkt smaker, som jag tyckte smakade blä var för sig - oströraran är kryddad med citronskal och timjan (har svårt för bägge) och tomatsåsen blev på tok för HET för mig (vitlök, chili, peppar-kombo som jag råkade överdosera en smula...) men allt tillsammans blev däremot hur gott som helst!Ser sjukt gott ut!
Nu har jag testat green vies mozarella och tyckte den var suverän! Precis rätt seghet och kladdighet. Men jo, fick ta ganska mycket, typ halva paketet på en pizza, men skit samma. Den var god, och jag äter ju inte pizza så ofta ändåJag brukar använda Violife original (är inte det samma som Jeezly, bara att Jeezly är ompackad? Sas så förr iaf) eller Green Vie mozzarella. Det förstnämnda blandar jag med havregrädde. Gillar Green Vie mozzarella men tycker den "försvinner", att man måste ta så mycket på pizza och gratänger. Så den använder jag typ på varma mackor.