Pulver-brunsåsen (om du menar typ Blå Band, eller liknande?) blir nog inte särskilt tjock har jag för mig. Möjligtvis när den börjar kallna lite.Det var ruskigt gott! Jag försökte göra brunsås på pulver också, det gick jättedåligt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Pulver-brunsåsen (om du menar typ Blå Band, eller liknande?) blir nog inte särskilt tjock har jag för mig. Möjligtvis när den börjar kallna lite.Det var ruskigt gott! Jag försökte göra brunsås på pulver också, det gick jättedåligt
Pulver-brunsåsen (om du menar typ Blå Band, eller liknande?) blir nog inte särskilt tjock har jag för mig. Möjligtvis när den börjar kallna lite.
Du skulle ju kunna testa att reda med lite brun maizenaredning, om du vill ha såsen lite tjockare ! Bara att strö rätt i såsen. Innehåller: Potatisstärkelse, MJÖLKSOCKER, maltodextrin, rismjöl, färgämne (E 150 c). Om det är något av det där som du inte äter, så går det ju annars att röra ut lite potatismjöl i vatten och reda med det också.Ja precis den! Då vet jag det till nästa gång iallafall
Storkok igår lääängtar till lunchen!
Vad lagar du? Ser jättegott ut!
Skoj att höra att den var god, jag har sparat den Buffé eftersom jag ville testa koreanska recepten!Visa bifogad fil 60155
Gjorde vegansk kimchi jigae igår efter Jennie Walldéns recept från senaste Ica buffé. Det är alltså en koreansk gryta med kimchi och tofu. Istället för sidfläsk tog vi ostronskivling.
Kimchin gjordes själv efter hennes recept och det är den bästa kimchin jag ätit!
Grytan blev supergod! Vi åt ris och koreansk gurksallad till som bröt av hettan från grytan.
Ja alla fyra runt bordet gillade den väldigt mycket! Har dessutom två matlådor kvarSkoj att höra att den var god, jag har sparat den Buffé eftersom jag ville testa koreanska recepten!