Tack! Den ska jag testa i veckanDenna https://www.ica.se/recept/lins-och-bonchili-723196/ är det!
Gjorde den igen idag, lika god som sist.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Tack! Den ska jag testa i veckanDenna https://www.ica.se/recept/lins-och-bonchili-723196/ är det!
Gjorde den igen idag, lika god som sist.
Åh, gott med mangoldomelett! Jag har precis upptäckt charmen med mangold, lite efter alla andraHar just ätit en mangoldomelett.
Med crunch för jag orkade inte skölja bladen.
Och en improvisation med olivolja och vatten eftersom jag både knäckt ägg och stekt mangold innan jag kom ihåg att mjölken var slut. Helt ok efter omständigheterna faktiskt.
Men utan kaffe efter, pga. samma brist på mjölk.
Måste bara fråga dig, hur gör du potatisen? Ser så god ut
Måste bara fråga dig, hur gör du potatisen? Ser så god ut
Jaa timjan på potatis i ugn är det bästa!Skär bara i klyftor, lägg i ugnsfast form, häll på olja, timjan, salt och vitlökspulver, rör om lite.
Ca 225 grader, kanske 20 minuter eller mer?
Tills dom fått rätt färg
Alltså HERREGUD så goda de var! Lätt att man kan göra "hamburgare" med dessa.Visa bifogad fil 77848
Halloumi/morots fritters med kålsallad och nån asiatisk dressing.