Köpte den i vanlig mataffär i Linné i Göteborg (var dock några år sedan nu), men tror jag sett den i hälsokostaffärer också.Var hittade du den? Aldrig sett i butik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Köpte den i vanlig mataffär i Linné i Göteborg (var dock några år sedan nu), men tror jag sett den i hälsokostaffärer också.Var hittade du den? Aldrig sett i butik.
Var det nya restaurangen som bara har vegetariskt?Så himla besviken biffarna var hyfsat goda, men den gröna geggan var totalt smaklös...
Visa bifogad fil 22951
Var det nya restaurangen som bara har vegetariskt?
Vad dåligt! När restauranger har bara vegetariskt tycker jag oftast de brukar vara bra på det.Jo! Dåligt kryddat tyvärr.. hade ändå rätt höga förväntningar.
Här äts den grovriven i t ex falafelrulle eller döner.Vad kan man göra för veganskt med rödkål? Jag äter den alltid bara som den är, men igår fanns det bara jättestora rödkålshuvuden så nu har jag alldeles för mycket rödkål.
Vad kan man göra för veganskt med rödkål? Jag äter den alltid bara som den är, men igår fanns det bara jättestora rödkålshuvuden så nu har jag alldeles för mycket rödkål.
Jo jag brukar äta den rå och riven eller strimlad till allt möjligt. Tänkte mer att jag kanske skulle tillaga den på nåt sätt.Här äts den grovriven i t ex falafelrulle eller döner.
Åh vad gott det lät!Grönkålspaj med tofu, torkade tomater och valnötter
Vad kan man göra för veganskt med rödkål? Jag äter den alltid bara som den är, men igår fanns det bara jättestora rödkålshuvuden så nu har jag alldeles för mycket rödkål.
Jag tycker det är godare att steka den.Jag har köpt mig en marinerad tofu, ska användas till rispappersullar. Frågan är - ska den stekas eller är den redan färdig i sitt lilla paket