Jo, jag vet att rotfrukter har skal
Jag har inget emot att skala egentligen men nu har jag verkligen bara 30 minuter på mig att laga mat och äta 6 dagar i veckan. 7e dagen kan jag lägga kanske 2 timmar men hinner inte med några jättestorkok som jag annars tycker är ganska mysiga. Men säger inte att det var ett dåligt tips per se, bara svårt att hinna med som mitt liv ser ut just nu.
Jo! Finns såklart inte i nån butik nära mig dock. Men ska gå igenom frysdisken och se om det inte finns något liknande, ser ju perfekt ut!
Smart! Kan jag nog fixa på min lediga dag och ha redo. Tack!
Jag tycker inte något alls tar mindre än 30 minuter vad gäller rotfrukter. Det ska skalas och hackas och bara det tar 30-60 minuter för mig, sen ska det tillagas och även där tycker jag nog att 10 minuter är väldigt optimistiskt. Mina grytor puttrar gärna uppemot 40 minuter. Men kål är bra! Det äter jag redan mycket men det är på gränsen; det tar ca 30 minuter att laga allt som allt och då måste jag äta medan jag jobbar sen vilket inte är så kul.