pepp
Trådstartare
Födelsedags-lunch
Grattis! ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Födelsedags-lunch
Grattis! ☺
Grattis!Födelsedags-lunch
Grattis!
Grattis, wohoFödelsedags-lunch
Omg give me. Fett avis på dom där pizzorna, supertunna och inte för mycke tomatsås mot kanterna
Grattis, woho
Omg give me. Fett avis på dom där pizzorna, supertunna och inte för mycke tomatsås mot kanterna
Du kan använda den som smaksättare i alla möjliga såser och grytor. Det ger umamismak så ger ett bra djup i smaken. Du kan tillexempel byta ut en del buljong mot miso, eller bara tillsätta det utöver.Visa bifogad fil 62749
Kimchi jjigae, fast utan sidfläsk som receptet sa. Barnen gillade! Fast han som i normalfallet älskar allt med tofu i klagade över att jag inte stekt den separat först, nu var den visst för mjuk...
Nu har jag sjuka mängder misopasta över, för mataffären hade bara ett stort paket. Hjälp, vad lagar jag på den så den går åt?
Tack! Lång hållbarhet låter utmärkt. Umamismaken var rätt maffig när jag smakade lite på den, så det här blir intressant att testa!Du kan använda den som smaksättare i alla möjliga såser och grytor. Det ger umamismak så ger ett bra djup i smaken. Du kan tillexempel byta ut en del buljong mot miso, eller bara tillsätta det utöver.
Jag använder det mycket som smakförhöjare i vegetarisk matlagning, särskilt i rätter som ”egentligen” ska vara med kött. Plus att pastan håller i en evighet i kylen, enligt min erfarenhet.
Brukar ta typ en tesked när jag lagar till exempel vegobolognese, det brukar vara lagom. Funkar bra att ha i olika typer av biffar ocksåTack! Lång hållbarhet låter utmärkt. Umamismaken var rätt maffig när jag smakade lite på den, så det här blir intressant att testa!
Salad-in-a-jar!Har ni några tips på recept med mycket fiber (aka grönsaker) som inte tar mer än max 30 minuter totalt? Brukar äta mycket rotfruktsgrytor, sallad etc, så min mage är van vid massor med fibrer, fungerar inte riktigt med pasta med lite spenat på eller en bönsås till potatisen. Samtidigt är jag inne i en period där jag inte har 2-3 timmar till att stå och skala och koka och så. Känner mig lite handfallen, min hjärna hamnar på typ färdig pyttipanna och wok och sen stannar den där.
Det här är en storfavorit hemma hos oss och vi gör den ofta på vardagar just för att den går rätt snabbt, byt ut gräddfilen till veganskt alternativ bara:Har ni några tips på recept med mycket fiber (aka grönsaker) som inte tar mer än max 30 minuter totalt? Brukar äta mycket rotfruktsgrytor, sallad etc, så min mage är van vid massor med fibrer, fungerar inte riktigt med pasta med lite spenat på eller en bönsås till potatisen. Samtidigt är jag inne i en period där jag inte har 2-3 timmar till att stå och skala och koka och så. Känner mig lite handfallen, min hjärna hamnar på typ färdig pyttipanna och wok och sen stannar den där.