Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Hur gör man porterstek undrar lat kvinna som inte ids googla? Fransyska och porter i ugn har jag fattat, men mer då? Tid? Gör man sås på skyn eller?
Jag är idag tacksam för att både min dotter och jag har grymt bra pappor. Inte så självklart som det borde vara. Jag ordnade ett litet kort samt köpte marsipan med jordgubbar i champagne till min dotters far som ju blev firad på fars dag för första gången. Sen åt vi rester av den välsignade kycklingen med sherrysås och rostade rotsaker och kollade på Sons of Anarchy (på temat olika sorters fäder, då).
Tag en köttbit modell lagom (jag har använt rostbiff många gånger), bryn i gryta med vitlök, morot, lagerblad, enbär, svartpeppar och lök samt svartvinbärssaft. Slå på Porter och buljong, låt puttra länge och vänd och ös steken. Jag gör den på spisen.
Sen tar du upp köttet, silar såsen, kokar upp och tillsätter grädde, ev reder av den.
Skiva köttet tunt.
Tack! Länge, vad betyder det? 2 h? Mer?
Beror på storlek och sort på köttet, men 1,5-2,5 timme? Jag har aldrig ätit det annat än väl genomkokt, inget rött kött direkt. 1,5 för runt kilot kött tror jag jag brukar gå på. En flaska porter, 1,5 dl saft, 3-4 enbär. Resten kan man höfta efter tycke. Jag brukar peta i rosmarin eller timjan också
Hur gör man porterstek undrar lat kvinna som inte ids googla? Fransyska och porter i ugn har jag fattat, men mer då? Tid? Gör man sås på skyn eller?
Totalt OT (men vill inte att någon i gravidtrådarna slår ihjäl mig ). Jag har hittat en juldekoration till dig @Hyacinth:
Ååååh!
Har du sett Toy-Story med T-rexen som skriker "please someone cover My eyes" när han ser nåt läskigt?
Ätit mango, hallon och björnbär samt massa små frallor. Vilken hit!