Den är benfriFunderar på att laga en picknic bog. Har aldrig ätit det men hittat ett bra recept. Någon som vet om det är ben i den eller inte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Den är benfriFunderar på att laga en picknic bog. Har aldrig ätit det men hittat ett bra recept. Någon som vet om det är ben i den eller inte?
nja, smakar och ser ut som sås, hon reder den också.
Jag gör vegovariant såhär fast med vegofärs och grönsaksbuljong:Åh vad bra att det fungerade, då ska jag också prova på det! Älskar Nikkaloukta-soppa, och om jag kan göra en vego-variant också är det ju bara toppen.
Smakar den mycket senap eller är den god?Jag gör vegovariant såhär fast med vegofärs och grönsaksbuljong:
https://www.koket.se/nikkaluoktasoppa
Steker dock inte vegofärsen utan har i den i slutet bara. Måste dock testa med linser, låter supergott!
Beror på hur mycket senap man har i!Smakar den mycket senap eller är den god?
Det kallar jag det för med. Sås är tjockare i konsistensen.Min mamma kallade det for sky ... det ar ocksa oftast sa en Amerikansk "gravy" ar gjord. Har ber folk ofta att jag ska gora Svenska kottbullar med "Svensk sas"
Det är ju dock ingen här som vet hur tjock min mammas sås är men visst.Det kallar jag det för med. Sås är tjockare i konsistensen.
Nej, och du sa ju dessutom att hon redde den och då kan den ju bli hur tjock som helst även om den görs på vatten. Det är ju bara krämigheten/smaken det blir skillnad på.Det är ju dock ingen här som vet hur tjock min mammas sås är men visst.
Det är sås, helt vanlig brunsås, smakar så också, bara inte gräddsås. Inte skyig, smakar inte som att den saknar mjölk eller så, utan smakar sås, inte sky. Hon började med det när ena barnbarnet var mjölkproteinallergiker. Billigare än att köpa en massa produkter. Och har fortsatt för hennes egen mage mår bättre än när hon använde mejeriprodukter i. Vi i vår familj verkar ha svårt för mejeriprodukter rent allmänt.Nej, och du sa ju dessutom att hon redde den och då kan den ju bli hur tjock som helst även om den görs på vatten. Det är ju bara krämigheten/smaken det blir skillnad på.
Min mormor hade alltid en del potatisvatten i sin sås till köttbullar (alltså hon hällde i från potatiskastrullen). Jag har också försökt härma hennes sås men det blir inte samma smak.Min mormor gjorde också köttbullesås så, väldigt god. Jag har försök massor med gånger men trots att jag tycker att jag gör lika så smakar min sås bara tråkigt.
Det har mamma alltid när hon gör sås. Jag kan inte ha det på samma vis eftersom jag inte skalar mina potatis.Min mormor hade alltid en del potatisvatten i sin sås till köttbullar (alltså hon hällde i från potatiskastrullen). Jag har också försökt härma hennes sås men det blir inte samma smak.
Det gör oftast inte jag heller.Det har mamma alltid när hon gör sås. Jag kan inte ha det på samma vis eftersom jag inte skalar mina potatis.