Alltså potatispizza är min favorit men är det där KOKT potatis på pizzan?Hemkörd pizza från lokala fin-haket. Med lokalodlad potatis. Lite märkligt men helt okej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Alltså potatispizza är min favorit men är det där KOKT potatis på pizzan?Hemkörd pizza från lokala fin-haket. Med lokalodlad potatis. Lite märkligt men helt okej.
Alltså potatispizza är min favorit men är det där KOKT potatis på pizzan?
Syrade svartbönor låter spännande, hur gör du dom?Här blir det en favorit: pitabröd med syrade svartbönor, whipped feta, hummus och massor med grönsaker.
Blir även lunch imorgon.
Det är lätt som en plätt!Syrade svartbönor låter spännande, hur gör du dom?
Vad gott det låter! Ska jag definitivt testa.Det är lätt som en plätt!
Jag köper svartbönor i tetra, sköljer dem i ett durkslag och låter dem rinna av.
I övrigt behövs:
* Citron (pressas till saft)
* Rödlök (skivas)
* Dill, helst färsk men torkad funkar
* 1/3-1/2 färsk chili, helst ganska svag sort
* Lite honung (obs det ska bara vara lite)
* Salt
* Lite svartpeppar
Citronsaften, chilin, rödlöken och honungen blandas ihop i en skål/större burk med lock. Därefter blandar man i bönorna och rör om ordentligt. Tillsätt salt (inte mycket), dill och lite svartpeppar.
Till 1 förpackning bönor behöver man saften från 0,5 citron ungefär.
Låt dra åtminstone ett par timmar innan servering men bönorna är godast om de får stå ett dygn eller så i kylskåp.
Rör om bönorna innan de serveras.
Ja gör gärna det, och skriv i tråden vad du tyckte sen.Vad gott det låter! Ska jag definitivt testa.
HuvudrättUgnsbakade rotsaker, palsternackspure, fänkål, röding, dillpicklad lök med knäckig vitvinssås med timjan.
Förrätt, torpedo prawns och sötsur sås. Och för icke skaldjursätare: coppa-klädd cheddar o sallad.
Efterrätt vanilj-cheesecake i skål med hallon och vit choklad.
Förrätt startar strax!