Dags för fonduegryta i vintermörkret, oxfilé, räkor, bläckfisk och massor av olika grönt.
Har ar man inte sa insatt i fondue ... hur gor ni fondue i Sverige nufortiden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Dags för fonduegryta i vintermörkret, oxfilé, räkor, bläckfisk och massor av olika grönt.
Har ar man inte sa insatt i fondue ... hur gor ni fondue i Sverige nufortiden?
Har du recept som var bra?Tacopaj! Med en sås på gräddfil, chilisås och rökt paprika, och så sallad med babyspenat, majs, avokado och picklad rödlök. Jag gör aldrig paj så det var kul med en tacovariant, dessutom blev det dundergott!
Har du recept som var bra?
Det låter alltid så gott med lamm! Men jag kan bara inte med det, finns det någon del som är lättare att vänja in sig med? Vill ju också servera det!Sambo var och hämtade lamm idag. Så det blev lammkotletter, airfryade potatisklyftor och tzatziki. Fräste också upp rödlök, haricot verts, vaxbönor med vitlök och kryddor.
Sååå gott!
Efterrätt blev saffransgifflar med mandelmassa. Himmeln!
Det låter alltid så gott med lamm! Men jag kan bara inte med det, finns det någon del som är lättare att vänja in sig med? Vill ju också servera det!
Ja, nu har jag inget val. Beställde precis via REKO-ringenFilén! Smakar lamm men väldigt milt. Dessutom fantastiskt mört.
Här drägglas detVisa bifogad fil 81152
Direkt från Lerumfisk igår. Jag älskar min man. Brödet och champagnen stod jag för, surdeg till mig och rostbröd på potato bun-deg till särbon.
Jag är lite känslig för när det liksom smakar kofta. Sambo kan tycka det är jättegott medans jag är mer ”njaaaaaeeeee”.Det låter alltid så gott med lamm! Men jag kan bara inte med det, finns det någon del som är lättare att vänja in sig med? Vill ju också servera det!
Här drägglas det
Så fint, upplägget med tallrikarna och bubbel.