Skinka finns hela året men heter helgskinka. Man kan vell äta vad som helst när som helst eller? Revben åt vi häromdagen vilket vi brukar göra lite då och nu.Men då äter man inte sylta och korv och paté. Eller skinka, eller revben för det mesta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Skinka finns hela året men heter helgskinka. Man kan vell äta vad som helst när som helst eller? Revben åt vi häromdagen vilket vi brukar göra lite då och nu.Men då äter man inte sylta och korv och paté. Eller skinka, eller revben för det mesta.
skinka äter vara o varannan männizka varje dag,revben är middagzmat, zylta o pate ger man till djuren och korven beror väl på vad det är för korv, passar zäkert på mackan annarzMen då äter man inte sylta och korv och paté. Eller skinka, eller revben för det mesta.
skinka äter vara o varannan männizka varje dag,revben är middagzmat, zylta o pate ger man till djuren och korven beror väl på vad det är för korv, passar zäkert på mackan annarz
Ta upp zakerna ur fryzen då o kalla det januaribord eller förzenat julbord, du är vuxen o får göra zom du villJo jag äter allt (förutom pressylta) under året, men det är idén med julbord jag grubblar över. Jag kan äta upp allt lite peu un peu, men det är julbordet jag vill åt. Iofs äter jag inte skinka eller paté förutom just på jul.
Ta upp zakerna ur fryzen då o kalla det januaribord eller förzenat julbord, du är vuxen o får göra zom du vill
Jag är jul, liksom semmeltaliban, så visst kan jag kalla det januaribord eller whatever, men själva konceptet julbord är något jag vill ha. Så, kan man äta just julbord i jan-feb eller ge upp det och äta upp det i frysen innan det blir otjänligt - just feta saker som julskinka pressylta och liknande ska ju inte frysas för länge. Ett år är det definitivt.
På griz brukar man zäga 6 månJag är jul, liksom semmeltaliban, så visst kan jag kalla det januaribord eller whatever, men själva konceptet julbord är något jag vill ha. Så, kan man äta just julbord i jan-feb eller ge upp det och äta upp det i frysen innan det blir otjänligt - just feta saker som julskinka pressylta och liknande ska ju inte frysas för länge. Ett år är det definitivt.
På griz brukar man zäga 6 mån
Ja men vill man äta så gör man julen varar till påska.Jo jag äter allt (förutom pressylta) under året, men det är idén med julbord jag grubblar över. Jag kan äta upp allt lite peu un peu, men det är julbordet jag vill åt. Iofs äter jag inte skinka eller paté förutom just på jul.
Vår skinka ligger nog längre än så. Brukar köpa upp 2-4 st och strimla och lägga i frysen.På griz brukar man zäga 6 mån
Du kan äta julbord precis när du vill på året, kalla det exakt vad du vill.Jo jag äter allt (förutom pressylta) under året, men det är idén med julbord jag grubblar över. Jag kan äta upp allt lite peu un peu, men det är julbordet jag vill åt. Iofs äter jag inte skinka eller paté förutom just på jul.
NäääääDags att kliva upp!
Vaknade 4 av att jag behövde besöka dass... Sedan har jag legat vaken och nu är det ingen mening att somna om. Men ligger nog kvar här en stund till.Dags att kliva upp!
Men vad spelar det för roll ? Och allt det du räknar upp äter man väl lite när som helst?Men då äter man inte sylta och korv och paté. Eller skinka, eller revben för det mesta.
Är du orolig för vad andra skall anse så säg att du har ätit nånting helt annat bara. Jag kan äta vad som helst när som helst. Igår kväll var det pölsa ikväll älgfransyska.Men då äter man inte sylta och korv och paté. Eller skinka, eller revben för det mesta.