Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Sannolikt för långtid i ugnen. Det är ju det som gör kladdkakan kladdig, att den inte är helt genombakat.Nu har vi nyss provsmakat .
De blev goda och fina, men kladdiga blev de inte... :/ och det skulle ju vara kladdkaka. So, what did I do wrong? För lång tid i ugnen? För mycket omrörning?
Visst hade du ett recept för stor form? Minskade du tiden i ugnen?
Detta är den enda veganska kladdkaka som blir sådär lite seg i kanterna och kladdig i mitten, som en kladdkaka ska vara, som jag har provat (och jag har provat många). https://dinvinguide.se/happyfoodbypetra/varldens-basta-kladdkaka/
Sannolikt för långtid i ugnen. Det är ju det som gör kladdkakan kladdig, att den inte är helt genombakat.
Ja, precis receptet var för en stor form egentligen. Den skulle vart i ugnen 18-20 min, jag hade mina inne i 10 min...
Blev nog för länge ja, som ni säger...! Är tiden år sen jag bakade kladdkaka.... tänkte på å minska tiden, men inte på att jag skulle minskat så drastiskt!
Hmm, men kanske skulle provat det där receptet då... men asså ska det verkligen va så himla mkt socker? Jag vet att det är en kaka, men blir det inte slisk-sött? Ska höra igen med mina kompisar vilken mjölmix det var de tål och prova med den istället för rismjöl kanske...
Ja.... blev nog för länge i ugnen... 5 min hade nog räckt?
Tycker det låter som normal mängd socker för en kaka
Glasyr kan du väll göra på choklad(kaka), sojagrädde och lite olja? Det går tydligen att använda kokosgrädde/kokosmjölk också. Typ som en tryffel. Googla vegansk tryffel så får du massa förslag.Jo, är väl jag som vant mig av vid kakor och sånt... vill inte det ska vara för sött... utan där måste ju va en twist också i smaken liksom... förresten, finns det nån sojabaserad (havrebas funkar inte) färskost som man kan ha till glasyr (blandad med florsocker)?
Glasyr kan du väll göra på choklad(kaka), sojagrädde och lite olja? Det går tydligen att använda kokosgrädde/kokosmjölk också. Typ som en tryffel. Googla vegansk tryffel så får du massa förslag.
Ja söt är den ju, men om den är för söt är jag inte rätt person att svara på ... men den smakar mycket choklad, inte bara socker.Ja, precis receptet var för en stor form egentligen. Den skulle vart i ugnen 18-20 min, jag hade mina inne i 10 min...
Blev nog för länge ja, som ni säger...! Är tiden år sen jag bakade kladdkaka.... tänkte på å minska tiden, men inte på att jag skulle minskat så drastiskt!
Hmm, men kanske skulle provat det där receptet då... men asså ska det verkligen va så himla mkt socker? Jag vet att det är en kaka, men blir det inte slisk-sött? Ska höra igen med mina kompisar vilken mjölmix det var de tål och prova med den istället för rismjöl kanske...
Ja.... blev nog för länge i ugnen... 5 min hade nog räckt? Fast det är mest segheten jag vill åt... Hmm... men det är väl samma regel...?
Till både lunch och middag
Måste hitta lite nya recept till nästa månad kanske, haha.
Visa bifogad fil 40001
Vi gjorde grytan igår! Så god Åker upp på vardagsmatslistan
Idag blev det carbonara på rökt tofu.
Kanske ett syrligt hallon (eller annan syrlig frukt) uppe på grädden?Jo, funderade på bara sojasprutgrädde uppe på annars o så lite typ stjärnströssel eller så . Fast färskost känns fräschare och som sagt som den där twisten så det inte blir för sött .
Kanske ett syrligt hallon (eller annan syrlig frukt) uppe på grädden?