Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det är viktigt att tänka på BARNEN! @VLMF så det låter som en vettig väg att gå, du kanske till och med kommer få pris för din omtanke om BARNEN
Du ska verkligen inte nöja dig med mindre än så!Exakt, och väldigt osjälviskt också att tänka på andras BARN
En staty bland ramslökarna kräver jag nog för insatsen!
@Anna om du orkar pilla med desserter i glas så såg jag ett kul recept på pannacotta med glögglingon som verkade himla trevligt Och vill du låna en springform eller två är det bara att hojta till så skickar jag med sambon. Har kanske lite för många egentligen
Ja, i Blekinge exempelvis får man inte ens plocka den vilda. Östergötland också tror jag, det är väl därför min mor vallfärdar hit
Åh Göksäter! Fint ställe det där!Pannacottan har jag också sett någonstans, det är också ett bra tips!
Och jag ska faktiskt köpa en springform ändå... det är något som saknas i mitt kök! Jag har en hjärtformad men dels läcker den lite grann om smeten är tunnare än typ banankaka och dels är hjärtform inte alltid optimalt. Men jag ska till Göksäter imorgon, ni vet "lilla Ullared" på Orust, och de har sådant till väldigt förmånliga priser så jag köper en för en femtiolapp eller så. Men tusen tack ändå! (Jag vet ju inte vem din sambo är, eller ens om han vet vem jag är, så det hade ju varit sjukt kul om han kom med formleverans dock )
ÅH vad gott! Jag tog upp sista paketet fryst ratatouille imorse, så nånting på det blir det. Pasta känner jag nu när du skrev det!Färsk pasta med sås baserad på grädde, vitt vin och räkor. Mycket parmesan till såklart. Väldigt gott
Ratatouille på något sätt och pasta låter helt klart som ett vinnande koncept! Ratatouille är verkligen sanslöst gott!ÅH vad gott! Jag tog upp sista paketet fryst ratatouille imorse, så nånting på det blir det. Pasta känner jag nu när du skrev det!
ÅH vad gott! Jag tog upp sista paketet fryst ratatouille imorse, så nånting på det blir det. Pasta känner jag nu när du skrev det!
Ratatouille på något sätt och pasta låter helt klart som ett vinnande koncept! Ratatouille är verkligen sanslöst gott!
Pannacottan har jag också sett någonstans, det är också ett bra tips!
Och jag ska faktiskt köpa en springform ändå... det är något som saknas i mitt kök! Jag har en hjärtformad men dels läcker den lite grann om smeten är tunnare än typ banankaka och dels är hjärtform inte alltid optimalt. Men jag ska till Göksäter imorgon, ni vet "lilla Ullared" på Orust, och de har sådant till väldigt förmånliga priser så jag köper en för en femtiolapp eller så. Men tusen tack ändå! (Jag vet ju inte vem din sambo är, eller ens om han vet vem jag är, så det hade ju varit sjukt kul om han kom med formleverans dock )
Gjorde denna idag p.g.a. ont i ryggen och jobbig dag på jobb.Saffranskladdkaka! Men jag tänker lingon istället för hallon.
http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/saffranskladdkaka-med-hallongradde/
Gjorde denna idag p.g.a. ont i ryggen och jobbig dag på jobb.
Men passade den inte så noga, så det blev mer en platt sockerkaka med saffran (som dessutom råkar vara min favorit). Hoppade chokladen p.g.a. lathet.
Kan tänkte mig att om den hade varit kladdigt hade det varit gott med lingongrädde!
Är det n.g.n. här som har ett vinnande falafelrecept? Eller går det lika bra att googla?
Får gärna återge hur den blir med glutenfritt/ mängd/ om du använder mjölmix eller nått annat. Har en vän jag tänkte baka den åt när hon kommer på kaffe!Jag ska baka den imorgon är min tanke, då på glutenfritt mjöl. Måste testa den, och har gäster i helgen. Två flugor i en smäll.