Det var som sjutton! Sitter ju i en drös grupper med folk från hela landet men har aldrig hört såna råd. Tvärtom, grönsaker är näringsrika och det går att få i sig mer iom att magen stoppar bland annat av kalorimängd snarare än volym säger de här. Exempelvis pasta däremot är ju bara bukfylla
Märker det så tydligt när jag äter också, att sallad får jag i mig mer av än tex potatisklyftor, och ju mer kalorier desto snabbare mättnad. Provade lite pizza nyligen och fick inte ens i mig en pytteslice
Var på 3-månaders med dietist nyligen och där pratades det om att tom gurka är jättebra, att det är mer näring än man tror. Viktigast enligt min dietist är dock att lyssna på sin egen kropp och köra på det som funkar för en själv.
Ja det har jag också reagerat på, men har sällan sett att folk fått börja med fast föda direkt. Verkar vanligare med en längre period på flytande och extra noga med mosat. Här var det en vecka flyt och 3 veckor mos, och att sitta och mixa kött som många gör existerade inte - tack gode gud för det!