Lite mindre?! Margarin är det ingen mjölk i. Den är vegetabilisk.Det är typ som Bregott, men med lite mindre komjölk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Lite mindre?! Margarin är det ingen mjölk i. Den är vegetabilisk.Det är typ som Bregott, men med lite mindre komjölk.
Bregott minus smöret =Det är typ som Bregott, men med lite mindre komjölk.
Exempelvis Lätta innehåller mjölk.Lite mindre?! Margarin är det ingen mjölk i. Den är vegetabilisk.
Exempelvis Lätta innehåller mjölk.
Lätta innehåller kärnmjölk (i princip som smaktillsats, efter vad jag förstått?), Bregott innehåller smör som, förutom att det har annat innehåll än kärnmjölk, utgör stommen för hela produktens konsistens. Dvs. det är andra skillnader som är avgörande än mängden komjölk i produktionen.Exempelvis Lätta innehåller mjölk.
Exempelvis Lätta innehåller mjölk.
Mmm Pågens Rasker, mindes det bara härom året och köpte och barnet bara älskar det, jag med, det är precis så gott som jag mindes det.Amen! Jag hade gått i taket av en sådan kommentar.
Jag äger faktiskt ingen brödrost men nyttjar killens frekvent. Är uppvuxen med bregott, hemmagjord aprikosmarmelad och hushållsost och det är nog fortfarande favoriten även om marmeladen numera är från Ica. Det är DÖDSVIKTIGT med perfekt rostning och supersnabb bredning och ätning. Smöret ska smälta men osten får inte hinna bli mjuk. Och numera som efterrätt en macka med bregott och Nutella. Just nu är Södervidinges Medelhavsbröd favoriten men nu och då blir jag sugen på barndomsrostbrödet Pågens Rasker
Prova igen men med marmeladen under på Gotlandslimpa!Testade just att ha marmelad på osten, inspirerad av den här tråden, inte min grej dock. Men nu har jag äntligen testat, 41-år in i livet
Men... Smörrebröd är danskt! Kungen av smörgåsar, liksom....Tja, han är dansk?!
Tyvärr slängde jag marmeladenProva igen men med marmeladen under på Gotlandslimpa!
Koo finns på Coop, Ica med flera.Mmm Pågens Rasker, mindes det bara härom året och köpte och barnet bara älskar det, jag med, det är precis så gott som jag mindes det.
Men jag vill helst ha mjuk ost på och har smör på när det svalnat lite så det inte smälter igenom.
Men längtar såå efter den perfekta aprikosmarmeladen till, från Koo. Den hade morfar, har inte sett den sedan 80-talet (och att man inte köpte ngt från Sydafrika) bara apelsinmarmeladen (som också är ngt alldeles extra även i jämförelse med "dyr apelsinmarmelad från england").
Det är skillnad på bröd och bröd har han upplyst mig om.Men... Smörrebröd är danskt! Kungen av smörgåsar, liksom....
Inte aprikos vad jag sett Apelsin har jag redan hemma.Koo finns på Coop, Ica med flera.
Ah, missade aprikosfaktorn.Inte aprikos vad jag sett Apelsin har jag redan hemma.
Jag handlade rostmackor igår äntligen, men ångrar att jag inte köpte marmelad ocksåKöpt rostbröd och en massa marmelader idag.
Jäkla frestare!
Om ag svarade på rätt var det när jag pratade om baguetter som blir frasiga och inte mjuka i mitten, och att de alltid blir frasiga i ugnen, men kanske taggade fel inlägg?Vänta pratar vi om baguetter eller smör nu?
Nej, rätt inlägg, men jag trodde vi pratade om smör. Pratar vi om baguetter i ugn så är det ju samma som du menar om allt rostat bröd: du vill bara ha torrt bröd Skulle aldrig få för mig att rosta baguette, de är till sin natur frasiga på utsidan och mjuka inuti av en anledning!Om ag svarade på rätt var det när jag pratade om baguetter som blir frasiga och inte mjuka i mitten, och att de alltid blir frasiga i ugnen, men kanske taggade fel inlägg?