Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Tja, han är dansk?!
Gräddost ska det vara!Vad det galler sylt/marmelad pa ost sa ska det sa klart vara en MYCKET lagrad ost. Helst vasterbotten, men aven andra ostar gar bra om de ar super lagrade
Gräddost ska det vara!
Jag gillar inte lagrad ost alls.Men ... NEJ. Det ar ju kontrasten mellan den starka osten och sota eller sot/beska marmeladen som ger just den dar "kicken" och gor det sa himla gott.
Köpte ny turkos brödrost i torsdags för en skiva. Brödrosten har upptinings läge också.Jag blev lite sugen på rostat bröd men då tyckte min sambo att "det var ju sådant man gjorde på åttiotalet" "Stig-Helmer testade brödrostar."
Är det verkligen så att ingen rostar bröd längre? Hur går engelsmännen? De har väl alltid rostat bröd till frukost?
Så du vill ha torrt bröd? Svalt, torrt, bröd?Jag älskar rostat bröd! Bäst är att rosta dem halvmörka och sedan ställa dem på bänken som ett korthus (mot varandra) för att svalna. Då blir de krispiga och det saltasmöret ligger kvar uppepå. :P
Sprött svalt mot ljummet bröd, yes. Som baguetter som också är en favorit :P Vill inte ha de varma och svampigaSå du vill ha torrt bröd? Svalt, torrt, bröd?
Man måste göra så när man inte vill att smöret ska smälta. För att sen kunna ha på sylt/marmelad eller honung.Så du vill ha torrt bröd? Svalt, torrt, bröd?
Det går alldeles utmärkt att ha både sylt och marmelad på smält smör. Snabba ryck bara!Man måste göra så när man inte vill att smöret ska smälta. För att sen kunna ha på sylt/marmelad eller honung.
Baguetter är ju svampiga på insidan, precis som rostat bröd?Sprött svalt mot ljummet bröd, yes. Som baguetter som också är en favorit :P Vill inte ha de varma och svampiga
Det gör det inte alls! Det funkar bara med ost.Det går alldeles utmärkt att ha både sylt och marmelad på smält smör. Snabba ryck bara!
Nejnejnej! Håller med @Nahar. Det är bara en fråga om tempo och tajming.Man måste göra så när man inte vill att smöret ska smälta. För att sen kunna ha på sylt/marmelad eller honung.
Jag som trodde du var min rostebrödssjälsfrände!Det gör det inte alls! Det funkar bara med ost.
Turkos brödrost låter kul, man kanske ska se sig om på brödrostfronten?Köpte ny turkos brödrost i torsdags för en skiva. Brödrosten har upptinings läge också.
Din sambo behöver en uppdatering i brödrostandets värd