Vad gäller apelsinmarmelad håller jag med dig, men det finns annan marmelad som är god.
All marmelad ska väck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vad gäller apelsinmarmelad håller jag med dig, men det finns annan marmelad som är god.
Däremot får ost (om det är riktig ost med mögelkultur) gärna paras ihop med diverse goda marmeladklickar. Kanske till och med på rostat bröd.Alltså jag slutar aldrig att bli förvånad över dina gastronomiska hädelser.
Jag förutspår nästa Bukefalos-battle: marmelad ovan eller under osten på rostat bröd?
Mycket kloka människor. Åtminstone de som var på förnuftets sida.I kollektivet jag bodde i, något litet år efter 70-talets kollektivvåg, hade vi lååånga och många diskussioner om man verkligen fick ha både ost och marmelad på mackan. En annan återkommande diskussion var huruvida man fick baka ljust bröd eller inte på sin brödbakarvecka. #nostalgi
Näe. Jordgubbsmarmelad är ju jättegott.All marmelad ska väck
Mycket kloka människor. Åtminstone de som var på förnuftets sida.
Jag blev lite sugen på rostat bröd men då tyckte min sambo att "det var ju sådant man gjorde på åttiotalet" "Stig-Helmer testade brödrostar."
Är det verkligen så att ingen rostar bröd längre? Hur går engelsmännen? De har väl alltid rostat bröd till frukost?
Marmelad borde öht inte få existera
Jag förutspår nästa Bukefalos-battle: marmelad ovan eller under osten på rostat bröd?
No offence men dina smaklökar har inte riktigt någon tyngd i denna debatt...
Edit: äter du inte sylt heller? Det har jag nog missat i så fall!
Jag äter blåbärssylt till pannkakor
Haha nej usch! Jag vill ha varm och salt mat till frukost. Inte kall och söt, det är ju bättre som mellanmål i så fall. Men de där flingorna är så söta att det bränns i halsen.
Så, endast blåbärssylt...?
Alltså! Själsfrände!Att ha marmeladen på smöret (obs samröret med smöret är det väsentliga, inte lägesförhållandet till osten ju!) ger verkligen ultimata förutsättningar för hälften smält smör, hälften mjukt men inte smält, inblandat i marmeladen. Skulle aldrig offra den symbiosen för att kunna kolla på min marmelad medan jag äter.
Lite jobbigt att ha leverpastejen ovanpå gurkan, blir väldigt pilligt att bre alla gurkskivor med leverpastej.Eller är ni såna konstiga som också har gurkan under leverpastejen?
Det finns iofs det där konstiga som man kan skära i skivor.Lite jobbigt att ha leverpastejen ovanpå gurkan, blir väldigt pilligt att bre alla gurkskivor med leverpastej.
Det finns iofs det där konstiga som man kan skära i skivor.