Rostar du det innan du lägger på osten?Men det är fortfarande rostat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Rostar du det innan du lägger på osten?Men det är fortfarande rostat
Rostar du det innan du lägger på osten?
Nä, inte om du har pålägg på först. Oavsett hur krispig den blir. Du äter den ju dessutom varm?Men det är fortfarande rostat
Nä, inte om du har pålägg på först. Oavsett hur krispig den blir. Du äter den ju dessutom varm?
Det finns folk till allt antar jag.Inte i min värld
Äter den halvkall.
Min lillasyster åt skinka på macka när hon var liten, och ett lager oboy på toppen.Rostad skogaholmslimpa, med smör och honung - OCH oboypulver! Barndomsminnen galore!
Undrar om det är gott än idag....
Min systerson gör en hel Dagobert när han gör mackor. Vänder sig i magen på mig bara jag tänker på de kombinationer han äter.Min lillasyster åt skinka på macka när hon var liten, och ett lager oboy på toppen.
Felet är att du har både ost och marmelad på rostbrödet. Det felet påtalade jag för länge sedan i den här tråden.Ätit fyra rostmackor med ost och fyra olika marmelader, allt var mycket godare i min fantasi än när jag åt.
Det blir för sött, är jag vuxen nu?
Jag äter rostbröd så, med marmelad på osten.Felet är att du har både ost och marmelad på rostbrödet. Det felet påtalade jag för länge sedan i den här tråden.