Det är du och min partner högst eniga om . Jag är helt klart mest till salt!Jag håller inte med! Efterrätt behövs ALLTID!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det är du och min partner högst eniga om . Jag är helt klart mest till salt!Jag håller inte med! Efterrätt behövs ALLTID!
Det vi köper är förberett och så färdigställer man det själv enligt instruktioner som finns med.Inte läst hela tråden men ni som köper från restaurang, hur fungerar det med värme? Värmer man varmrätten själv? Vi köpte julkasse från restaurang och då värmde vi det varma, funkade bra. Men jag är inte sugen på att beställa oxfilé och hummersoppa för ett antal hundra och sen äta det uppvärmt. Då gör jag hellre maten själv.
ok.Det vi köper är förberett och så färdigställer man det själv enligt instruktioner som finns med.
Vi brukar värma tillbehören, antingen på spisen eller i ugnen och tillaga köttet efter instruktion. Blir kanonbra!Inte läst hela tråden men ni som köper från restaurang, hur fungerar det med värme? Värmer man varmrätten själv? Vi köpte julkasse från restaurang och då värmde vi det varma, funkade bra. Men jag är inte sugen på att beställa oxfilé och hummersoppa för ett antal hundra och sen äta det uppvärmt. Då gör jag hellre maten själv.
Inte läst hela tråden men ni som köper från restaurang, hur fungerar det med värme? Värmer man varmrätten själv? Vi köpte julkasse från restaurang och då värmde vi det varma, funkade bra. Men jag är inte sugen på att beställa oxfilé och hummersoppa för ett antal hundra och sen äta det uppvärmt. Då gör jag hellre maten själv.
De gånger jag köpt från restaurang har jag värmt upp huvudrätten i ugnen enligt instruktioner från restaurangen. Blev väldigt bra faktiskt. Jag tänker att mycket man beställer från restaurang ändå är uppvärmt eller förberett från början, inte tror jag de står och kokar en portion soppa från scratch åt varje gäst. Kanske inte just köttet men det blev väldigt när vi köpte färdigt faktiskt.
chips med gräddfil, stenbitsrom och gräslök till förrätt. Lobsterrolls till huvudrätt och något chokladigt till efterrätt. Med bubbel och cider för mig och öl för mitt sällskap.
Din efterrätt jag hämtat inspiration ifrån till nyåret .Potatisgratäng och något kött skulle jag tro. Vi har både rådjur, älg och nöt i frysen så det är bara att välja. Sen gör jag vit chokladpannacotta med hallon till efterrätt som varje nyår. Ungarna vill nog hellre ha glass
Älskar vit chokladpannacottaDin efterrätt jag hämtat inspiration ifrån till nyåret .
Vi steker köttet själva. Men hör med din restaurangInte läst hela tråden men ni som köper från restaurang, hur fungerar det med värme? Värmer man varmrätten själv? Vi köpte julkasse från restaurang och då värmde vi det varma, funkade bra. Men jag är inte sugen på att beställa oxfilé och hummersoppa för ett antal hundra och sen äta det uppvärmt. Då gör jag hellre maten själv.
Jag hade haft plock innan, typ brie i krustader, in i ugnen tills det smält och så marmelad på, oliver och lite annat snacks till.Här blir det Potatisgratäng (Sambons önskemål), Oxfilé och sparris, med rödvinsås
Efterrätt blir någon chokladmousse till sambon, till mig vet ej än kanske nån simpel ostbricka?
Fnular på förrätt, tips någon? Absolut ingen fisk eller skaldjur, svamp går fetbort med. Ingen lök men purjolök funkar då sambon inte förtjust i lök
Haft tomatsoppa förut men tänkte kul ha nått annorlunda.