Vid 135 grader blir knäcken rätt hård, så jag testar nog 130 grader nästa gång. Mitt problem brukar annars bli att den blir för mjuk/rinnig. Men god blev den, speciellt med den lilla flingsalt-kicken ovanpå.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag tycker att 125 grader är perfekt för knäck. Då blir den tillräckligt hård för att enkelt släppa från formarna, men är fortfarande lite mjuk.Vid 135 grader blir knäcken rätt hård, så jag testar nog 130 grader nästa gång. Mitt problem brukar annars bli att den blir för mjuk/rinnig. Men god blev den, speciellt med den lilla flingsalt-kicken ovanpå.....
Jag skaffade precis c more, så tittar på julfilm. Fick 2 månader gratis när jag köpte en julklapp.Har skaffat Disney+ (tänkt att det ska vara över julen) och kollat på Aladdin. Vilka barndomsminnen!
Nu; Avatar