Vad gör vi? Del CXXII

Status
Stängd för vidare inlägg.
Vid 135 grader blir knäcken rätt hård, så jag testar nog 130 grader nästa gång. Mitt problem brukar annars bli att den blir för mjuk/rinnig. Men god blev den, speciellt med den lilla flingsalt-kicken ovanpå..... :up:
Jag tycker att 125 grader är perfekt för knäck. Då blir den tillräckligt hård för att enkelt släppa från formarna, men är fortfarande lite mjuk.

Instämmer i att knäcktratten är en fantastisk uppfinning.
 
Ätit take away på jobbet och sitter nu och mumsar på en lussebulle, choklad och kaffe. Vi har fått två stora påsar med lussebullar och två chokladaskar och vi är för närvarande fyra pers. I morgon åker vi härifrån en vecka så det blir mycket snaskande inatt. 😅
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

  • Låst
Tjatter Vi gör oss färdiga för läggdags! :D Är trött och katten Alice väntar på att vi ska lägga oss i sängen så att vi kan mysa mera :sleep...
99 100 101
Svar
2 001
· Visningar
65 208
Hemmet Fråga 2. Jag har en Neato nu, men den börjar bli gammal och gaggig och jag funderar på en påläggskalv. Neaton är D-formad, vilket...
2
Svar
25
· Visningar
1 168
Senast: Acto
·
Katthälsa Jag har två innekatter, steriliserade honkatter, syskon från samma kull och födda 2017. De har bott hos mig sen de var åtta veckor...
Svar
11
· Visningar
730
Senast: Svartkatt
·
Trädgård & Växter Funderade först på att ställa frågan i trädgårds tråden men tänkte det blir smidigare med en egen liten tråd ☺️ Jag har ett litet...
2
Svar
26
· Visningar
1 200
Senast: tanten
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp