Det goda till höger!
Jag har benat ner det till bordeaux iaf Otippat för mig, eller hur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det goda till höger!
Djupt chockad, Så chockad! ska hitta en plats där jag kan krama mig själv och gunga maniskt efter detta besked!Jag har benat ner det till bordeaux iaf Otippat för mig, eller hur?
Otacksamma fågeljävlar ( )
Jag brukar inte mata fåglarna. Men så hittade jag "korvar" på Granngården till vettigt pris. Man klär av plasten och hänger upp dem i snöret.
Den första korven har hängt ute i ett par dagar. Helt orörd.
Gissar att jag framåt våren får slänga dem i komposten
Drog mig sedan till minnes att jag hängt ut talg för några år sedan. Den fick jag kasta i pannan för den var också orörd.
Surt. Jag hade kunnat köpa mat till mig själv för de där slantarna. Där får man för att man är blödig.
Jag gick ut för första gången sedan 5 januari idag. Så stod jag där i affären och började må kasst, helt svag och nästan lite svimfärdig. Hann få panik och tänka att shit jag var inte frisk än och nu har jag smittat hur många som helst.Snart är min karantän över, sista dagen idag ska gå till närbutiken imorgon bara för att jag äntligen får
Vaknade sent men har ätit så vilar middag. Bestämt att om en halvtimme sätter jag på grytan och röjer upp lite medan den puttrar
Jag funderar på om jag ska göra någon kvällsmat eller skita i det.
Gjorde två paket nudlar, vi har inget rostbröd hemmaGör mat
Edit: Rostbröd kanske
Kollar em i konståkning. Nästa startande är svensk, Josefin Taljegård.
Nä de värmer upp nu. 10anVilken kanal? Vill också se! (fast nu har hon väl redan åkt, men vill se resten!)
Jag ringer -80-talet så får du "black and white" tillbakaNästa i-landsproblem... jag har gjort en jättegod sky på rostad vitlök och konjak. Men det är ju gott med tryffelbearnaise också