Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Behöver tips på goda woksåser!
Just nu kör jag på soja, sambal oelek, matlagningsvin och lite koriander. Kryddskåpet är ganska välfyllt men inspirationen långt borta.
Vad mer kan man göra woksås på?
Wokar zucchini mest nuförtiden ihop med lite fryst grönsaksblandning.
Min wokgrund brukar vara finhackad chili, ingefära, vitlök, lite olja, fisk/oystersauce, soja, en gnutta hoisinsås (för sötman) och kanske mortlade korianderfrön. Sedan smakar jag av därifrån!
Jag äter inte fisk och skaldjur så fisksås går bort, men resten tänker jag testa!
Inte orkat åka och handla så lever på falafeltallrik...
Visa bifogad fil 17551
Helt OT, jag måste fråga var de fina tallrikarna kommer ifrån? Samt hur stora de är? Hade behövt byta ut våra hemma pga sprickor men våra skåp klarar inte för stora
Det är retro älskar dom!
Safari Uppsala Ekeby.
24 cm i diameter tror jag de är.
Det förstod jag med tanke på att du äger dom
Ska kolla närmare efter dom! Himla fina och den diametern borde funka i våra skåp med
Thaismak? Recept tack.Och kikärtsbollar med thaismak!
Visa bifogad fil 18003
Tänkte göra vegfärssås också, men Willys hade inte inne anammas vegfärs. Ska fara förbi Ica imorgon och kolla.
Thaismak? Recept tack.
Och för att få bollar av dem?Jag använder bara samma ingredienser som när jag gör gryta (Fast utan kokosmjölk/Quorn) inget recept som vanligt.. tyvärr.
Ingefära, vitlök, koriander, chili, currypasta, lök, paprika och lite soja.
Och kryddor som salt/peppar/curry/cayenne osv
Vet inte hur mycket thai det är över dom, men lätt att säga så iallafall.
Och för att få bollar av dem?
Inte bara mosade kikärtor antar jag, utan något mer som ger konsistens som håller ihop...
Trodde inte att det gick , men får testa vid tillfälle. Temp och tid i ugnen?Nope. Eller jag mixade ihop de tidigare ingredienserna till en smet bara..