Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vad har du för recept på bönburgarna? Jag får aldrig de att hålla ihop ordentligt.Blev gudomligt också
Har sallad, rödlök och gurka på samt mexicanasås och aioli!
Vad har du för recept på bönburgarna? Jag får aldrig de att hålla ihop ordentligt.
Tack ska testa detIdag hade jag:
1 gul lök
2 thaichili
1 stor vitlöksklyfta
1 ägg
Ca 0.5 burk soltorkade tomater
Mixade detta, la i en bunke.
Mixade sen
1 tetra kidneybönor
1 tetra svarta bönor
La ihop allt, saltade och pepprade
Knådade ihop till 5 burgare och hade i ugnen (ca 200 grader 20 min) på grund av lat.
Jag lånar tråden nu när vi har proffs på vegmat här
Mina barn fick en kusin igår vis av erfarenhet vet jag att presenter till bebisen får man i högar ändå och föräldrarna har sagt vid tidigare tillfälle att de gärna köper lite själva efter att ha kollat igenom det som finns kvar efter mina barn så jag tänkte att lite käk att stoppa i frysen till kaosiga dagar och kanske lite godis kan vara något.
MEN föräldrarna är veganer och jag har inte ens haft lust att laga mat själv sista veckorna! Så, något enkelt i gratäng-väg tänkte jag. Har någon ett bra förslag som inte går att misslyckas med? :P
Soppa har slagit mig men jag ska nog försöka sikta på någon slags gratäng. Eller pizzabitar, det är ju lätt när man har en unge i famnenPumpa- eller linssoppa med kokosmjölk kanske?
Ikväll blir det pastasnäckor fyllda med getfärskost, valnötter och ramslök, därefter ugnsbakade med tomatsås och riven ost. Eftersom jag hade mer pastasnäckor än fyllning så rörde jag ihop en till med torkade, inlagda tomater, basilika, färskost och solroskärnor. Den får hamna i frysen så länge.
Till lunch blev det pannkakor.
Soppa har slagit mig men jag ska nog försöka sikta på någon slags gratäng. Eller pizzabitar, det är ju lätt när man har en unge i famnen
Visst brukar du göra egen pasta? Hemgjord färsk pasta med pesto?
Inte den här gången pga brist på tid och ork men nästa gång blir det nog egen. Kör vanlig durum-ägg när jag gör det själv.Visst brukar du göra egen pasta? Hemgjord färsk pasta med pesto?
Haha! Nu förstår jag vad du svarade på. Goddag på migDet är inte heller någon gratäng. Jag är lite trög idag...
Slår också ett slag för belugabolognese!
Hjälp! Nu har jag förberett Belugabolognesen inför imorgon, och den smakar väldigt platt. Typ tomatsås med linser och inget mer. Hur kan jag krydda på den för att det ska bli lite mer bolognesigt? Funderar på Ancho-chili och kakao, kan det vara något? Balsamico-creme?
Balsamicocreme absolut, mer av både oregano och basilika och ev lite timjan och sambaloelekHjälp! Nu har jag förberett Belugabolognesen inför imorgon, och den smakar väldigt platt. Typ tomatsås med linser och inget mer. Hur kan jag krydda på den för att det ska bli lite mer bolognesigt? Funderar på Ancho-chili och kakao, kan det vara något? Balsamico-creme?
Jag behöver lite råd och tips. Jag ska göra en pumpasoppa som det normalt sett är grädde i, men nu behöver jag göra den vegansk. Vilket alternativ tycker ni är bäst och godast? Havregrädde?