Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Är så sjukt gott att steka curryris till sånt härMåste dela med mig av den indiska grytan jag åt nyss! Fick receptet av en klasskompis idag, var tvungen att testa redan ikväll
Stek fryst spenat och gul lök. Häll i linser (klasskompisen rekommenderade röda men det fanns inte i affären så det blev "vanliga gula" vilket också funkade). Ha i en påse tikka masala-kryddmix. Släng i fetaost. Avsluta med att hälla i krossade tomater och låt puttra en stund Jag åt det med ett naanbröd, men det går att äta som det är eller med ris om man vill.
Gott, mättande, enkelt och nyttigt! Rekommenderas
Väntar på att sambon ska komma hem med bakismat:
Falafeltallrik! Jag har slutat göra egna och köper numer supergoda på Willys
Jag har nu för första gången köpt hem torkade kikärtor, och tänkte därför höra med er som blötlägger själva om hur mycket man behöver blötlägga för att få ungefär motsvarande en burk/förpackning "färdiga" kikärtor?