Jag tror jag bestämt mig för att kommande matkasse-period ska bli skafferi-rensning!
Därmed inte sagt att det ska bli tråkig mat, men jag tänkte jag skulle göra olika sorters biffar och så prova göra en veckosallad och så till det ska jag göra slut på/använda;
- bulgur
- risoni
- ströbröd och panko (panering)
- vitvinsvinäger (i salladen)
Och så fortsätta göra slut på
- teffgryn
- te (istället för att köpa nytt koffeinfritt kaffe)
- baka något av påsen med psylliumfröskal (tips?!)
Är trött på att ha grejerna stående, behöver använda upp dem!
Vad är det äldsta ni har i ert skafferi?
Här tror jag det är pankon, köpte den första gången jag skulle göra mannagrynsfisk och det gillar jag, men det går ju åt så lite varje gång.... bästföre-datum är 23/2 -18, så bör kanske smaka/lukta innan jag äter mer av det iaf... hade ni ätit? Är ju en torrvara ändå, men...
Näst efter det är det nog ströbrödet med bäst före-19 tror jag och så kryddorna kan säkert va lite gamla också vissa....
Rensning yes!