Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Köpt en senapschill till julbordet. Inlagd champinjon som är istället för sill. Ska bli verkligt spännande! Aburginevarianter har jag inte vågat mig på, känslig för mjukt och slemmigt. Någon som har andra tips?
Låter som orimligt nyttigt smask. Recept?Till lunch bakade jag en kaka av vita bönor, banan, bakpulver och kakao. Först när jag tog den ur ugnen tyckte jag inte den såg ut att vara mycket att hänga i julgranen, men den smakade över förväntan! Coops veganglass uppepå.
Låter som orimligt nyttigt smask. Recept?
Jösses, låter helt osannolikt att de skulle bli gott - vita bönor och banan. Men tror dig och får pröva vid tillfälle.Ja, jag tycker det blev väldigt gott, som sagt!
Samma sak till mellis, fast med lite florsocker istället för kakao. Lika gott! I originalreceptet är det saffran, men det har jag inte hunnit testa än.
1 dl kokta vita bönor (ca 60-70 g)
1 banan
2 tsk bakpulver
Valfri smaksättning
Mixa allt o ha i en ca 10 cm i diameter stor form (jag har inte fått tag i nån sån, tyvärr).
200 grader i 30 min.
Jösses, låter helt osannolikt att de skulle bli gott - vita bönor och banan. Men tror dig och får pröva vid tillfälle.
Behöver det vara nygräddat eller kan man göra större sats och äta kallt som typ kladdkaka?