pepp
Trådstartare
Har inge ägg hemma tyvärr å inga färdigrätter heller tyvärr. Engagemanget ligger på minus 80 så kommer nog inte lyckas ta mig till affären heller.
Synd att man inte kan cyberskicka matlådor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Har inge ägg hemma tyvärr å inga färdigrätter heller tyvärr. Engagemanget ligger på minus 80 så kommer nog inte lyckas ta mig till affären heller.
Ja heartSynd att man inte kan cyberskicka matlådor
Annars har jag mest ätit sojakorv och makaroner
Jag har kört gummiklubba för att slå sönder och ge smak och ta bort innan servering. Däremot har jag hittat extremt späda ibland och dessa går fint att skiva tunt och ha kvar. De saknar ”vassbladen”.Nån form av Tom Guyng (?)
Visa bifogad fil 29436
Den blev okej men inte som i min fantasi.
Men citrongräs, ska man äta det? Nu skar jag det tunt men det smakar ändå lite märkligt, lite som vass. Eller ska man dela upp det i stora bitar som man plockar ur innan man äter?
Idag blev det ärtsoppa
Vet du om att det numera finns majskakor som smakar i princip likadant? Så slipper man arseniken som gör att man inte ska äta ris dagligen.Och jag har fortfarande inte kommit mig för att äta det...
Jag är inne i en bönpasta med mjukost och riskakor-period .
Men är sugen på att göra biffar o så ha tzatziki och potatis till... får se till o göra de också!
Någon som vet om man kan göra bullar av Annammas formbara färs och ha de i kylen 1 dag innan man tillagar dom? Jag ska ha folk på middag och tänkte förbereda bullarna så det bara är att steka på dom imorn men vet inte om det blir bra?