Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
För övrigt tycker jag att även de födelsedagar då en fyller primtal borde firas lite extra!Tack!
Har fått en flaska vin! Så jäkla najs
Tog en inte så värst lång promenad, men en som innefattade stora höjdskillnader. Åt lunch när jag var framme. Mycket god saffransrisotto med skaldjur. Tittade ut över Etna från terrassen där jag satt. Det regnade över Etna, men regnet verkade inte vara på väg åt mitt håll.
Liknande oro har uttryckts från fler håll. Men jag har lugnat alla med att jag är fullt på det klara med att det nu lackar mot SENsommar.Jag börjar bli allvarligt oroad över dig och din situation. Hur ska du klara av att existera bland novemberslaskmörker och flintastekar framöver??? Misstänker en ganska kraftig abstinens. Eller ska du ansluta dig till maffian och stanna? Kanske köpa ett litet hak och börja fritera grönkål?
Och jag har långärmad tröja så här på kvällskvisten.Jag börjar bli allvarligt oroad över dig och din situation. Hur ska du klara av att existera bland novemberslaskmörker och flintastekar framöver??? Misstänker en ganska kraftig abstinens. Eller ska du ansluta dig till maffian och stanna? Kanske köpa ett litet hak och börja fritera grönkål?
För övrigt tycker jag att även de födelsedagar då en fyller primtal borde firas lite extra!
Dina föräldrar är så fantastiskt pålitliga med sina söndagar Hur länge har de ätit samma sak varje söndag, är det alltsedan du var barn?Ohh, bra idé, jag fyller primtal nästa gång!
Igår var jag hemma hos mina föräldrar, presenterade boyfriend, firade Fars Dag lite lätt och blev givetvis matad med köttfärssås, spaghetti och hallonpaj till kaffet. Mysigt!
Den här bjuder jag på...
I lördags glad i hågen kom jag på något verkligt smarrigt att göra, Väldigt lättlagat men lite lyxigt.
Strimlad lövbiff med gorgonzola, chili och pasta.
Tog ca 20 min att tillaga och vart jättelyxigt. Tills jag provsmakade och insåg hur mycket jag ogillar gorgonzola....
Sambon åt 3 stora portioner och verkligen njöt. Jag värmde gårdagens köpta pizza i micron.
Hur i helskotta tänkte jag där??
Dina föräldrar är så fantastiskt pålitliga med sina söndagar Hur länge har de ätit samma sak varje söndag, är det alltsedan du var barn?
När jag var barn, bestämde min syrra och jag att det skulle vara spagetti och köttfärssås varje lördag. Vilket det sedan var i många år, tills samma systrar hade diverse vegetariska och andra matrelaterade faser som slog ut den ena traditionella rätten efter den andra. Men ändå. Jag var liten, min mamma jobbade ofta på lördagarna och jag satt i min pappas knä medan han satt framför spisen och lagade mat. Och jag fick krydda köttfärssåsen efter eget kynne. Och det gjorde jag! Som jag minns det blev det alltid jättegott, men jag undrar. Själv skulle jag aldrig offra smaken på lördagslunch efter lördagslunch bara för att en unge ska få låtsas att hon kan krydda maten.Hihi, det är nog inte så att det gäller varje söndag, men säkert sju av tio åtminstone! Vi pratade faktiskt om det igår och mamma sa att det liksom uppstod som en käck rätt att laga när de kommit från fritidshuset på söndag eftermiddag och sådär när de fortfarande jobbade, plus att det blir bra matlåda, och de köpte väl loss huset tidigt 2000-tal, så traditionen kom nog när jag bodde utomlands. De har dessutom väldigt fint Kaprifolkött i butiken i Hunnebo, så de brukar liksom handla där och laga vid hemkomst.
Nu brukar det vara just söndagar jag kommer dit på besök och när jag får frågan vad jag vill äta så är det ju sällan något att diskutera
När jag var barn, bestämde min syrra och jag att det skulle vara spagetti och köttfärssås varje lördag. Vilket det sedan var i många år, tills samma systrar hade diverse vegetariska och andra matrelaterade faser som slog ut den ena traditionella rätten efter den andra. Men ändå. Jag var liten, min mamma jobbade ofta på lördagarna och jag satt i min pappas knä medan han satt framför spisen och lagade mat. Och jag fick krydda köttfärssåsen efter eget kynne. Och det gjorde jag! Som jag minns det blev det alltid jättegott, men jag undrar. Själv skulle jag aldrig offra smaken på lördagslunch efter lördagslunch bara för att en unge ska få låtsas att hon kan krydda maten.
Det dolde den vuxne i så fall med stor finess. Och så har jag gott självförtroende när jag lagar mat också!Någon vuxen kanske korrigerade kryddningen när sagda unge var och tvättade tassarna innan måltiden?