Åt just sista biten och önskar att jag hade en till. Så GALET GOTT!Men MUMS!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Åt just sista biten och önskar att jag hade en till. Så GALET GOTT!Men MUMS!
Den följdes av tiramisu.Alltså, lätt halstrad tonfisk måste vara bland det godaste som finns...
Vilken liten nätt tiramisùDen följdes av tiramisu.
De sa att den var av okej art och bestånd.Skulle kunna döda en tonfisk för att få äta den där lunchen @Petruska
Kaffekoppen är MINIMAL.Vilken liten nätt tiramisù
Okejrå (misstänkte det, men mitt avund tog över och tvingade mig att fälla en smådryg kommentar).Kaffekoppen är MINIMAL.
De sa att den var av okej art och bestånd.
En annan dag beställde jag grande kaffe och liten grappa. Och då blev det ändå mer grappa än kaffe! En av få saker jag saknar är rejält med kaffe i MUGG.
Precis. Och det saknar jag ändå. Det är ju inte så att kaffe är antingen för lite och gott, eller lagom mycket och inte gott. Ett par ställen har "tea room", vad än det heter på italienska, och där sitter distingerade män ganska länge i lugn och ro, men det är varken te eller kaffe de dricker. Jag sitter där också en del, med kopp efter kopp, och skriver för det brukar vara bra fåtöljer. Men inte heller då kaffe i mugg, alltså.Ja, italienskt kaffe är ju otroligt gott, men det är liksom tänkt att intas på stående fot, i all hast, känns det som. Pyttesmå koppar och illande starkt, och måste ju drickas snabbt för att inte bli kallt. Inget av det där svenska att sitta en hel förmiddag och jobba med en balja långsamt kallnande kaffe.
Lite som att det känns bra att äta älg och vildsvin, som jag är lite rädd för.
Hämnden är ljuv.Grannen sköt en jättevildsvinsgalt som jag hört grymta när jag red förbi bakom vårt hus. Efter att ha sett bild på den raggiga besten i avlivat tillstånd var det ren njutning att göra köttgryta på den bit av det lilla svinet som jag fick i present av grannen.
Har ALDRIG nutit så mycket av att tillaga och äta upp ett djur.