Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag ska tänka på det nästa gång!Jag brukar fräsa upp i stekpannan istället. Lite vätska och dela den, så tar det 5 minuter istället.
Det innebär att du istället för att slänga din fyllda färska pasta i vatten steker den i olja eller smör tills den får färg, för att sedan hälla på en minimal mängd vatten (och vin, eller nåt annat flytande, om så önskas) som får koka in tills pastan har önskad konsistens.Alltså, nu MÅSTE jag fråga, vilket är det här fabulösa, bukefalistiska sättet att tillaga fylld pasta/tortellini?
Läst om det flera gånger men missat exakt hur det ska utföras?
Enlighten me please, ta mig på nya kulinariska äventyr
Det innebär att du istället för att slänga din fyllda färska pasta i vatten steker den i olja eller smör tills den får färg, för att sedan hälla på en minimal mängd vatten (och vin, eller nåt annat flytande, om så önskas) som får koka in tills pastan har önskad konsistens.
Hann inte editera innan tiden gick ut, men heder till @Hyacinth , för det är hennes recept.Det innebär att du istället för att slänga din fyllda färska pasta i vatten steker den i olja eller smör tills den får färg, för att sedan hälla på en minimal mängd vatten (och vin, eller nåt annat flytande, om så önskas) som får koka in tills pastan har önskad konsistens.
Det låter underbart! Var finns denna restaurang, i Skåne?Åt middag med min ena middagsklubb igår. Vi åt på Mutantur. Det var väldigt svårt att välja bland alla rätter så jag försökte blanda lite. Åt en variant på falafelbollar smaksatta med hösttryffel, sedan råbiff med krasse, svampkräm, äggula, puffat bovete och picklad shimejisvamp. Samt den godaste rätten av de alla: Kokta, tillplattade jordärtskockor som friterats med dill. Dessa doppade man i (nåja, gröpte/slevade) en skål varvad med rödlök, gräslök, fast, syrad grädde och löjrom Vi drack rött till och hela kalaset var väldigt prisvärt. Orkade absolut inte efterrätt men bli itrugad en gaffel av andra i sällskapet: bovetepannkaka med eldad gräddglass, hallon och allt täckt med brynt smör. Jag och min mage somnade gott sedan.
Jag skulle gärna vilja testa det här, men äter tyvärr inte ost eller mjölkprodukter. Är det någon som har sett fylld pasta utan det?Det innebär att du istället för att slänga din fyllda färska pasta i vatten steker den i olja eller smör tills den får färg, för att sedan hälla på en minimal mängd vatten (och vin, eller nåt annat flytande, om så önskas) som får koka in tills pastan har önskad konsistens.