Vad gjorde du mer med vitkålen förutom ugn?
Hällde över en marinad-ish på lime, ingefära, lite olivolja, vitlök, salt och svartpeppar lät den bli småsvedd i kanterna, helt galet gott!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vad gjorde du mer med vitkålen förutom ugn?
Vitlöksspäckad o/e inrullad i bacon, bryn runt om o sen in i ugnen med t ex hela/halva tomater, lök o paprika i drivor.Jag har en fläskfilé jag tänker förvandla till någon sorts middag. Jag har dock ingen aning om vad jag ska hitta på med den. Någon som sitter inne på bra idéer? Om det inkluderar mer grönsaker än "standardrecepten", funkar i matlåda och inte är alltför stabbigt blir jag glad.
Glömde massvis med hela champinjoner eller annan svamp (färsk).Vitlöksspäckad o/e inrullad i bacon, bryn runt om o sen in i ugnen med t ex hela/halva tomater, lök o paprika i drivor.
Misär.Chai-te.
När man kommer hem och upptäcker att någon har snott största delen av matkasse-leveransen .
Misär.Just! Mat
Ett Matsmältningskex med ost. De övriga åt nöd-KRÖGARPYTT.
Fläskfilén fylldes med kylskåpsrens i form av sambal garlic och blev sedan inlindat i bacon.Den fick sällskap av ungsbakad vitkål dränkt i soja, apelsin + citronsaft och rosmarin, långbakade körsbärstomater med vitlök, kokt potatis och tzatsiki. Det blev en lätt vitlöksöverdos och potatisen var nog egentligen överflödig, men ändå helt ok.
och försöker sluta äta av min goda choklad
Ett riktigt bra tips som dessutom är lätt att följa, det är liksom mycket bättre att lyckas än att misslyckas. Följ det här tipset @PetruskaEtt tips: Sluta att försöka sluta.