Ingen störande smak? Inte ens våra kaniner har tyckt om den!Ja lite så där brukar jag också köra, blanda upp annat med den. Tycker inte att den har någon direkt störande smak. Fräsa i lite olja och vitlök bara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ingen störande smak? Inte ens våra kaniner har tyckt om den!Ja lite så där brukar jag också köra, blanda upp annat med den. Tycker inte att den har någon direkt störande smak. Fräsa i lite olja och vitlök bara.
Kanske var dom bortskämda med primörblad och vliiiin?Ingen störande smak? Inte ens våra kaniner har tyckt om den!
Hobby-åt! Vilket fantastiskt uttryck! Jag ska aldrig mer säga att jag okynnesäter, naturligtvis är det för HOBBYNS skull som jag proppar i mig!
I feel ya! Fast i det här fallet var det inte ens något så spännande som en bakfylla som väckte mig, utan det var PARTNER. Som tyckte att 07.15 var en ypperlig tid att stiga upp på en lördag. Helt utan anledning! Ibland märks det verkligen att han och jag är på olika sidor av det där 30-strecket.
Jag vill bara lägga till protokollet att jag är 37 (ganska snart) och jag går minsann gärna upp vid 11-snåret om jag inte måste gå upp tidigare för att typ jobba eller så.
Jag är på andra sidan 50, och jag vaknar INTE av mig själv före 10-11 sådär.
En till här! Fast idag sov jag till 06.40. Ruggigt länge!Jag är en pest och pina, både för mig själv och för min omgivning. Inte ens hunden blir glad när jag går upp, men jag KAN inte somna om och jag vaknar nästan alltid kl 6, vardag som helg. Min partner vill reklamera mig och hävda falsk marknadsföring.
Åldersrelaterat tycks det inte heller vara.
Men även kvällarna är ju trevliga på våren och sommaren. Morgonpigga lägger sig ju så orimligt tidigt.Jag hade gärna varit mer morgonpigg av mig. Det är så trevligt ute tidigt på morgonen nu på våren och sommaren! När jag nu ändå har köpt hus på landet för att vara ute mer så hade det ju varit lämpligt om jag inte alltid bara sov
Inte alla morgonpigga.Men även kvällarna är ju trevliga på våren och sommaren. Morgonpigga lägger sig ju så orimligt tidigt.
Inte alla morgonpigga.
Fast inte alls på samma sätt tycker jag. De gånger jag faktiskt släpar mig upp tidigt tycker jag faktiskt att det är bättre än kvällarna.Men även kvällarna är ju trevliga på våren och sommaren. Morgonpigga lägger sig ju så orimligt tidigt.
Att vara pigg både morgon och kväll är ju nästan FÖR bra.Inte alla morgonpigga.
Otur! Jag tycker att kväll är bäst vad det än gäller.Fast inte alls på samma sätt tycker jag. De gånger jag faktiskt släpar mig upp tidigt tycker jag faktiskt att det är bättre än kvällarna.
Ingen störande smak? Inte ens våra kaniner har tyckt om den!
Jag är UPPFÖDD på ogräs! Först HÄROMÅRET upptäckte min pappa till sin stora förvåning att rucola är "ÄNNU godare än maskrosblad".Du är en sådan finsmakare. Mina smaklökar är inte alls så där känsliga. Jag tycker att kirskål är i klass med maskrosblad. Inget jag jublar över att äta, men på något sätt känns det ändå som en triumf varje gång jag lyckas peta in ogräset i nån maträtt utan att det direkt stör. Kanske är det överkonsumtionen av Kulla-Gulla-böcker i späd ålder som orsakade detta.
För min del handlar det till viss del om lite sömnsvårigheter, men visst, jag lägger mig ofta hyfsat tidigt! Något som ibland är en kamp eftersom jag faktiskt är ganska förtjust i både morgnar och kvällar och ofta ganska pigg vid båda, men sena kvällar följs så gott som aldrig av annat än tidiga morgnar för min del, så med åren har jag skaffat mig lite självbevarelsedrift och försöker komma i säng senast vid midnatt om vardagarna. Mina dagar blir nämligen lätt så väldigt sömniga annars.Att vara pigg både morgon och kväll är ju nästan FÖR bra.
Gör han alltså som med glasrabarber och täcker maskrosbladen? Vad gör det med smaken?Jag är UPPFÖDD på ogräs! Först HÄROMÅRET upptäckte min pappa till sin stora förvåning att rucola är "ÄNNU godare än maskrosblad".
De sistnämnda blir än mer delikatessbetonade om du bleker dem före skörd. Som min pappa gör.