Så ljuvligt med champagne! @athena_arabians Själv har jag en lockande Prosecco i kylen men tror jag sparar den till valborg. (Har även en nyköpt rosébox så det går ingen nöd på mig på den fronten.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Extra stora halkidiki! @athena_arabians Alltid med kärnor i.
Hur gör du de ugnsbakade?
Så ljuvligt med champagne! @athena_arabians Själv har jag en lockande Prosecco i kylen men tror jag sparar den till valborg. (Har även en nyköpt rosébox så det går ingen nöd på mig på den fronten.)
Vad är brun tofu?Tack! Men då är den nog brun för att den är marinerad, inte brun som i brun tofu tänker jag?
Det var verkligen himmelskt!Jag våldgästade mina föräldrar idag (och tog även med mig en överraskningsgäst i form av @Ceta ) eftersom deras middag lät så god - och den gjorde mig inte besviken
Lammfärs blandat med kanel, mynta, persilja och nejlika (säkert något mer) som formats till korvar och stektes. Till det libabröd som delats, penslats med olja och körts i ugnen så dom var knapriga, en tomatsallad med olja och rödlök samt tzatziki. Jag är fortfarande mätt eftersom jag hobby-åt allselesför mycket pga att det var så gott
Vad är brun tofu?
(ursäkta om det redan är besvarat, orkar inte läsa allt)
Hobby-åt! Vilket fantastiskt uttryck! Jag ska aldrig mer säga att jag okynnesäter, naturligtvis är det för HOBBYNS skull som jag proppar i mig!Jag våldgästade mina föräldrar idag (och tog även med mig en överraskningsgäst i form av @Ceta ) eftersom deras middag lät så god - och den gjorde mig inte besviken
Lammfärs blandat med kanel, mynta, persilja och nejlika (säkert något mer) som formats till korvar och stektes. Till det libabröd som delats, penslats med olja och körts i ugnen så dom var knapriga, en tomatsallad med olja och rödlök samt tzatziki. Jag är fortfarande mätt eftersom jag hobby-åt allselesför mycket pga att det var så gott
I feel ya! Fast i det här fallet var det inte ens något så spännande som en bakfylla som väckte mig, utan det var PARTNER. Som tyckte att 07.15 var en ypperlig tid att stiga upp på en lördag. Helt utan anledning! Ibland märks det verkligen att han och jag är på olika sidor av det där 30-strecket.Och nu är jag är bakfull och kan inte sova mer. Låg och vred mig i timtal och tänkte att det nu äntligen skulle vara mitt på förmiddagen, minst. Men, icke. 6.15, som varje morgon.
Visst är det ett fenomenalt uttryck! @Ceta lanserade det fär mig igår (tror jag - det var vad jag hörde iaf, sen vad som verkligen sades kan jag inte ta ansvar för )Hobby-åt! Vilket fantastiskt uttryck! Jag ska aldrig mer säga att jag okynnesäter, naturligtvis är det för HOBBYNS skull som jag proppar i mig!
Hobby-åt! Vilket fantastiskt uttryck! Jag ska aldrig mer säga att jag okynnesäter, naturligtvis är det för HOBBYNS skull som jag proppar i mig! .
Visst är det ett fenomenalt uttryck! @Ceta lanserade det fär mig igår (tror jag - det var vad jag hörde iaf, sen vad som verkligen sades kan jag inte ta ansvar för )
Hm, hittar du den i vanliga matbutiker? Har aldrig sett eller ens hört talas om. Förut köpte jag tofu i en sån där liten asiatisk (?) butik men de hade också bara olika sorters vita.Vet inte egentligen. Den som är brun utan att vara marinerad? Är oftast fryst.
Hm, hittar du den i vanliga matbutiker? Har aldrig sett eller ens hört talas om. Förut köpte jag tofu i en sån där liten asiatisk (?) butik men de hade också bara olika sorters vita.